PRIVATE DINING

Bent u op zoek naar een Private Dining locatie voor een besloten gezelschap of werkoverleg? Dan bent u bij Le Barrage aan het juiste adres! Ons restaurant is gevestigd in een mooi monumentaal pand in Alblasserdam. Op onze vliering vindt u onze Private Dining room. In deze kamer bevindt zich een beamer en een scherm. Het is dus een geschikte locatie om werkoverleggen te houden. Daarnaast heeft deze verdieping toegang tot eigen toiletten.

Mocht u onze Private Diner room willen afhuren, neem dan gerust contact op.

Reserveren
Private dining
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk. Geniet van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Private dining
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Private dining
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch? Of een knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Private dining
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan. Bijvorrbeeld op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Private dining
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

BEKIJK DE ANDERE MOGELIJKHEDEN NAAST ONZE PRIVATE DINING

U kunt bij ons niet alleen zalen huren, maar ook sloepen. Tijdens deze vaartocht bent u zelf de kapitein. Vaar langs de mooie wateren van Alblasserdam! Voorafgaand kunt u een selectie maken van onze menukaart. Vervolgens kunt u genieten van onze heerlijke hapjes tijdens de vaartocht. Daarnaast is het ook mogelijk om sushi mee aan boord te nemen. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Het huren van de sloep kost 55 euro voor het eerste uur. Voor de daarop volgende uren betaald u 45 euro.

ONZE CELEBRATION TABLE

Als u een iets te vieren heeft kunt u een speciale tafel reserveren bij Le Barrage. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, babyshowers of andere feestelijke activiteiten. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om te tafel te laten versieren met ballonnen. Ook kunnen we verschillende helium ballonnen voor u regelen. Deze mag u natuurlijk na het feestje mee naar huis nemen.

FAQ items aan het laden...

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer weten over onze private dining? Of wilt u de celebration table reserveren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hopen u snel te zien bij Le Barrage!

Direct reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen