PRIVATE DINING

Bent u op zoek naar een Private Dining locatie voor een besloten gezelschap of werkoverleg? Dan bent u bij Le Barrage aan het juiste adres! Ons restaurant in gevestigd in een mooi monumentaal pand in Alblasserdam. Op onze authentieke vliering vindt u onze Private Dining room. In deze kamer bevindt zich een beamer en een scherm. Er kunnen dus gerust werkoverleggen worden gehouden, waarbij beeldmateriaal nodig is. Ook heeft deze verdieping toegang tot eigen toiletten.

Mocht u onze Private Diner room willen afhuren, neem dan gerust contact op.

Reserveren
Alblasserdam sushi bestellen
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

BEKIJK DE ANDERE MOGELIJKHEDEN NAAST ONZE PRIVATE DINING

Naast dat u bij ons zalen kunt huren, kunt u ook bij ons terecht voor het huren van sloepen. Tijdens deze vaartocht bent u zelf de kapitein en vaart u langs de mooie wateren van Alblasserdam. Van tevoren kunt u een selectie maken van onze menukaart. U kunt dus genieten van onze heerlijke hapjes tijdens de vaartocht. Ook is het mogelijk om sushi mee aan boord te nemen voor de liefhebbers. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. U kunt dus alleen genieten van het eten van Le Barrage. Het huren van de sloep kost 55 euro voor het eerste uur. Voor de daarop volgende uren betaald u 45 euro.

ONZE CELEBRATION TABLE

Voor het vieren van verjaardagen, babyshowers of andere feestelijke activiteiten, kunt u een speciale tafel reserveren bij Le Barrage! U kunt er bij deze tafel namelijk zelf voor kiezen om hem mooi te laten versieren met ballonnen. Wij kunnen verschillende helium ballonnen voor u regelen. Deze mag u uiteraard mee nemen naar huis als het feestje over is.

FAQ items aan het laden...

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer weten over onze private dining of wilt u de celebration table reserveren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hopen u snel te zien bij Le Barrage!

Direct reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen