ONLINE SUSHI BESTELLEN

Wilt u graag online sushi bestellen? Dat kan bij Le Barrage. Wij bereiden overheerlijke sushi, maar dan op onze eigen manier. Al onze sushi wordt gemaakt op de Le Barrage manier met een culinaire twist. Geniet thuis van onze sushi zonder zelf in de keuken te staan. Heerlijke culinaire sushi op de bank met een film aan. Wie wilt er nou niet zo een avond? U kunt tussen 12:00 uur en 20:00 uur uw bestelling plaatsen. Wij bereiden de gerechten a la minute voor u. Zodra alles klaar is, kunt u het eten ophalen. Al onze gerechten en sushi zijn af te halen bij De Dam 65 in Alblasserdam.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

ONLINE SUSHI BESTELLEN – HET MENU

Wij bieden verschillende soorten sushi en opties aan. Al onze sushi wordt op onze stijl gemaakt en dat proeft u. Wanneer u van plan bent om met een groep eten te bestellen, hebben wij verschillende mixes. In deze mixes zitten allerlei soorten sushi. Zo zit er voor iedereen wat lekkers tussen. De mixes zijn te bestellen per 63, 37 of 16 stuks. U mag de mix natuurlijk ook bestellen als u veel trek heeft! Naast de mixes hebben wij ook California Special roll, Sashimi van zalm, Tuna crush roll en meer.

SUSHI EN MEER!

Heeft u visite niet zo een trek in sushi, maar u wel? Geen probleem! Bij Le Barrage hebben wij een breed aanbod in verschillende culinaire gerechten. Wat dacht u van vis, vlees of vega? Zo kunt u met ieder gezelschap een bestelling bij ons plaatsen.

FAQ items aan het laden...

ONLINE BESTELLEN

Online bestellen kun u eenvoudig doen. Bekijk op de bestelpagina waar u trek in heeft. Klik op winkelmand om uw gekozen gerechten toe te voegen aan uw bestelling. Wanneer u alles heeft toegevoegd kunt u de bestelling afronden op de betaalpagina. Hier klikt u het gewenste afhaal tijdstip aan. U kunt natuurlijk ook uw bestelling telefonisch doorgeven: +31787400015.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15