LUXE RESTAURANT ROTTERDAM

Bent u op zoek naar een luxe restaurant Rotterdam? Dan bent u bij Le Barrage aan het juiste adres. Naast dat u bij ons terecht kan voor een heerlijke lunch of diner, verhuren wij ook meerderen sloepen voor diverse culinaire vaartochten.

Bent u geïnteresseerd in ons luxe restaurant of in onze culinaire vaartochten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

HEERLIJK LUNCHEN, DINEREN OF BORRELEN – LE BARRAGE

Bij ons kunt u terecht om heerlijk te dineren, lunchen of borrelen. De menukaart is vooral gericht op de Franse keuken maar met een kleine invloed van de andere wereldkeukens. Le Barrage serveert diverse smaakmakers, warme, koude, vis, vlees en vegetarische gerechten. Het Le Barrage team zijn echt wijnkenners en adviseren graag een bijpassende wijn bij u gerecht. Le Barrage beschikt namelijk over een uitgebreide wijnkaart en een wijnkluis. In de zomer beschikt Le Barrage ook over een heerlijk terras.

FAQ items aan het laden...

INTERESSE? - LUXE RESTAURANT ROTTERDAM

Als u interesse heeft om bij ons te komen eten kunt u reserveren via ons reserveringssysteem. Natuurlijk kunt u ook een telefonische reservering maken als u dat liever doet. Le Barrage raadt aan om voor de zekerheid altijd een reservering te maken. U bent van harte welkom om spontaan langs te komen maar Le Barrage kan dan geen zekerheid bieden voor een plaats. Wij hopen u snel te zien en mogen ontvangen in ons gezellige restaurant.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15