LUXE LUNCH ROTTERDAM

Wilt u een luxe lunch Rotterdam? Dan is Le Barrage de aangewezen partij voor u! Le Barrage is een culinaire hotspot gelegen aan het water en beschikt over een groot terras. Zelfs met slecht weer kunt u door onze serre ervaren dat u buiten aan het lunchen bent. Met de komst van restaurant Le Barrage willen we de idyllische locatie met historie combineren met de pure vakmanschap van nu op het gebied van horeca.

U bent bij ons altijd van harte welkom om spontaan langs te komen, maar wij raden aan om eerst te reserveren. U kunt online reserveren via ons online reserveringssysteem op de website.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

CULINAIRE VAARTOCHTEN LANGS DE ALBLAS

Restaurant Le Barrage heeft een prachtige locatie aan recreatierivier de Alblas. Naast een groot terras beschikken we over meerdere sloepen voor diverse culinaire vaartochten.

Zo kunt u met een hecht gezelschap de pittoreske dorpjes Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van Kinderdijk vanaf het water ontdekken. De kapitein van de sloep bent uzelf, zodat u zelf kunt bepalen welke route u afgaat.

PERFECTE PARKEERGELEGENHEID VOOR EEN LUXE LUNCH ROTTERDAM

We heten u graag van harte welkom in Le Barrage in Alblasserdam. Elk bezoek begint met het vinden van een geschikte locatie om te parkeren. Daar helpen we u graag bij! Parkeren direct voor de deur van ons restaurant is beperkt en daarom hebben wij voor u drie routes opgesteld.

Heeft u vragen? Stel deze dan gerust via ons contactformulier. Onze medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Wilt u direct reserveren? Ook dat kan via ons online reserveringssysteem op de website. Wij hopen u graag eens te zien in ons restaurant!

FAQ items aan het laden...

ONLINE RESERVEREN

Lijkt het u leuk om een keer bij ons te komen eten? Maak dan online een reservering. Wij staan al klaar met een glimlach. Via onze website kunt u een reservering maken. Bent u van plan om vanavond nog langs te komen? Bel dan naar ons restaurant om te controleren of er nog plek is. Le Barrage: 078-7400015.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15