LUNCHEN KINDERDIJK

Wilt u gezellig lunchen Kinderdijk? Dan is Le Barrage het juiste restaurant voor u! Bij ons kunt u heerlijk relaxed lunchen aan het water. Hoe bijzonder is dat? Ook beschikt Le Barrage over een serre met de sfeer van buiten, dus zelfs met slecht weer kunt u het gevoel ervaren dat u buiten zit.

U bent bij ons altijd van harte welkom om spontaan langs te komen, maar wij raden aan om eerst te reserveren. U kunt online reserveren via ons online reserveringssysteem op de website.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

WAT STAAT ER OP DE LUNCHKAART VAN LE BARRAGE?

Op de lunchkaart van Le Barrage vindt u verschillende gerechten. Bij onze lunch specials kunt u denken aan biefstuk met brood, een heerlijke caesar salade of een Black Angus burger. Ook hebben wij diverse hapjes, zoals Oesters, garnalen kroketjes en gamba’s!

Laat u zich liever verassen door onze chef? Maak dan gebruik van onze verassingslunch a la chef! Nieuwsgierig wat er nog meer allemaal te vinden is op onze lunchkaart? Neem dan alvast een kijkje op het menu!

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN BIJ LUNCHEN KINDERDIJK

Lijkt het u leuk om een keer bij ons te komen eten? Maak dan online een reservering. Wij staan al klaar met een glimlach. Via onze website kunt u een reservering maken. Bent u van plan om vanavond nog langs te komen? Bel dan naar ons restaurant om te controleren of er nog plek is. Le Barrage: 078-7400015.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15