LUNCHEN IN ALBLASSERDAM

Wilt u lunchen in Alblasserdam? Le Barrage is de plek om te genieten van een zalige lunch. Met onze verse ingrediënten zullen uw smaakpapillen verrast worden en wordt uw uitje bij Le Barrage memorabel. Wilt u voor uw lunch een reservering maken en zeker zijn van een tafel? Dat kan gemakkelijk via onderstaande knop.

Alblasserdam sushi bestellen
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

HET MENU

Op onze lunchkaart vindt u verschillende gerechten. Zowel gerechten met vlees, vis als vegetarisch zijn te bestellen. Gaat u voor een Black Angus steak met gebakken paddenstoelen en geserveerd met zuurdesembrood, huisgerookte zalm met Hollandaise saus, rucola en gemarineerde tomaat of toch liever voor een Tagliatelle truffel paddenstoelen, Grana Padano en peterselie? Wat uw wensen ook zijn, we helpen u graag. Ook wanneer u bepaalde allergieën heeft, denken we graag met u mee. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van Le Barrage!

LUNCHEN IN ALBLASSERDAM

Ons restaurant Le Barrage, wat in de Franse taal ‘de Dam’ betekent, ligt aan de gelijk genaamde bekendste straat van Alblasserdam. Le Barrage ligt op een prachtige locatie waar de straatnaam ook zijn echte functie bekleedt, namelijk het scheiden van getijrivier de Noord en de kleine rivier de Alblas. Vroeger waren deze rivieren gescheiden door een werkende schutsluis in de Dam en kon er voor zowel zaken als voor recreatie over en weer gevaren worden. Op ons terras kunt u de voorbijvarende bootjes bewonderen en van uw lunch genieten in de zon.

FAQ items aan het laden...

CONTACT MET LE BARRAGE

Bent u enthousiast geworden over lunchen in Alblasserdam en wilt u een reservering maken? Heeft u bepaalde vragen of wensen? Deze kunt u vrijblijvend stellen via onze contactpagina of u kunt ons bellen. We denken graag met u mee en we beantwoorden graag al uw vragen! We hopen u snel te zien bij Le Barrage!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15