ALBLASSERDAM LUNCHEN AAN HET WATER

Bij Le Barrage kunt u heerlijk lunchen aan het water. Deze culinaire hotspot ligt gelegen aan het water en beschikt over een groot terras. Ook met slecht weer kunt u het gevoel ervaren dat u buiten zit. Le Barrage beschikt over een serre met de sfeer van buiten. Voor informatie over de parkeergelegenheid en het adres kunt u op onze contactpagina kijken.

Terras aan het water

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

LUNCHEN AAN HET WATER BIJ RESTAURANT LE BARRAGE

Naast lunchgerechten kunt u bij Le Barrage ook terecht voor een borrel of diner. De menukaart is gebaseerd op de Franse keuken met een persoonlijke twist van dit sfeervolle restaurant. U kunt voor een 2- of 3- gangen maaltijd kiezen of besluiten om meerdere kleine gerechten te eten. Het team van Le Barrage staat altijd voor u klaar voor advies over passende wijnen bij u gerecht. Le Barrage beschikt over een wijnkluis met de juiste temperatuur.

Le Barrage ligt gelegen aan de recreatierivier de Alblas. Hierdoor is het mogelijk om een culinaire boottocht te reserveren. Tijdens deze tocht in een sloep kunt u zelf de route bepalen door Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van de Kinderdijk. U kunt hierdoor heerlijk genieten van een wijn en/of spijs arrangement op het water. Ook voor private dining kunt u bij Le Barrage terecht. Wij beschikken over een bijzondere locatie voor een besloten borrel, vergaderingen of een diner voor een groter gezelschap. De locatie beschikt ook over een lift zodat de vliering voor iedereen toegankelijk is.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN?

U bent altijd van harte welkom om spontaan langs te komen maar wij raden u aan om toch te reserveren of bellen voor een tafel. U kunt reserveren via ons online reserveringssysteem op de website. Belt u liever? Geen probleem, u kunt ons bereiken via 078 – 740 00 15. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in Le Barrage.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15