LUNCHEN AAN HET WATER ZUID HOLLAND

Lunchen aan het water zuid Holland? Dan is Le Barrage het juiste restaurant voor u. Dit restaurant ligt gelegen in een historisch pand in Alblasserdam aan het water. Op het terras kunt u genieten van de zon en het water. Natuurlijk is het ook mogelijk om binnen in het restaurant plaats te nemen. Le Barrage heeft een serre hierdoor ervaart u wel de sfeer van buiten terwijl u binnen zit. Natuurlijk is het ook mogelijk om binnen in het restaurant plaats te nemen.

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

LUNCHEN AAN HET WATER ZUID HOLLAND – CULINAIRE HOTSPOT

In ons sfeervolle restaurant kunt u terecht voor een borrel of diverse lunch en/of diner gerechten. De menukaart is gebaseerd op de klassieke Franse keuken met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens. Le Barrage vindt het belangrijk dat elke gast gewaardeerd wordt en vriendelijke service. U kunt genieten van een 2- 3- gangen menu of van kleinere gerechten. Naast de gerechten op de menukaart kunt u zich ook laten verassen met een 3-gangen lunch of diner menu van de chef. Le Barrage heeft een wijnkluis op de juiste temperatuur en adviseert u graag over een bijpassende wijn bij u gerecht.

Naast het restaurant beschikt Le Barrage over een prachtige vlier. Deze ruimte kunt u reserveren voor private dining. De vlier is bereikbaar met een lift waardoor de ruimte voor iedere gast beschikbaar is. Bij Le Barrage is alles mogelijk, van een gesloten borrel tot een werkvergadering. Voor verdere informatie over private dining en de mogelijkheden kunt u hier klikken. Le Barrage ligt aan de kleine rivier de Alblas. Hierdoor is het mogelijk om met een wijn en/of spijs arrangement een culinaire boottocht te reserveren. U kunt zelf bepalen welke tocht u wilt varen door Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van de Kinderdijk.

FAQ items aan het laden...

INFORMATIE

U bent van harte welkom in ons restaurant Le Barrage. We adviseren u wel om een reservering te maken via ons online reserveringssysteem op de website. Voor parkeergelegenheid in de omgeving en voor vragen kunt u kijken op de contactpagina. Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen