LEUKSTE RESTAURANTS AAN HET WATER

Op zoek naar de leukste restaurants aan het water? Kom dan eens langs bij Le Barrage! Le Barrage ligt gelegen op een prachtige locatie, aan de kleine rivier de Alblas. U kunt bij ons terecht voor lunch, diner, borrel of een private dining experience.

Bent u nieuwsgierig geworden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

MENUKAART EN BIJPASSENDE WIJNEN

Onze menukaart is gebaseerd op de klassieke Franse keuken met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens. Zo proberen wij aan elk gerecht een Le Barrage twist te geven.

Bij ons kunt u terecht voor een 2- of 3 gangen maaltijd, maar u kunt ook genieten van meerdere kleine smaakmakers.

Bent u benieuwd welke wijn het beste bij uw gerecht past? Onze medewerkers adviseren u hier graag over. Ook kunt u natuurlijk zelf een keuze maken tussen alle wijnen van onze wijnkaart.

CULINAIRE VAARTOCHT

Naast dat Le Barrage een groot terras heeft, beschikken we ook over meerdere sloepen voor verschillende culinaire vaartochten. Zo kunt u met uw gewenste gezelschap de pittoreske dorpjes van Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van Kinderdijk ontdekken. U bestuurd zelf de sloep. Hierdoor kunt u zelf bepalen welke route u aflegt.

Op de sloep is het niet toegestaan om eigen drinken of eten mee te nemen. Wel kunt u een aantal gerechten en drankjes van de kaart bestellen voor aan boord.

Het varen met de sloep kost 55 euro voor het eerste uur. Elk bijkomend uur kost 45. Wilt u deze culinaire vaartocht ervaren? Dan kunt u via onze website reserveren.

FAQ items aan het laden...

INFORMATIE - LEUKSTE RESTAURANTS AAN HET WATER

Lijkt het u leuk om een keer bij ons te komen eten? Maak dan online een reservering. Wij staan al klaar met een glimlach. Via onze website kunt u een reservering maken. Bent u van plan om vanavond nog langs te komen? Bel dan naar ons restaurant om te controleren of er nog plek is. Le Barrage: 078-7400015.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15