LEUK LUNCHEN IN ROTTERDAM

Wilt u samen met uw gezelschap leuk lunchen in Rotterdam? Dan bent u bij Le Barrage aan het juiste adres voor een gezellige dag weg! Bij ons kunt u heerlijk relaxed lunchen aan het water. Hoe bijzonder is dat? Ook beschikt Le Barrage over een serre met de sfeer van buiten, dus zelfs met slecht weer kunt u het gevoel ervaren dat u buiten zit.

U bent bij ons altijd van harte welkom om spontaan langs te komen, maar wij raden aan om eerst te reserveren. U kunt online reserveren via ons online reserveringssysteem op de website.

Leuk lunchen in Rotterdam
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

LE BARRAGE VOOR LUNCH, DINER ÉN BORREL

Naast de lunch is het ook mogelijk om te dineren en te borrelen bij Le Barrage. Onze gerechten komen uit de Franse keuken met een eigen, persoonlijke twist. Ook van andere wereldkeukens hebben wij culinaire hoogstandjes op de menukaart staan. Laat u verrassen door meerdere kleine smaakmakers. Wilt u liever een 2- of 3-gangen maaltijd? Bij Le Barrage is alles mogelijk. Neem een kijkje in de menukaart.

Naast het heerlijke eten heeft Le Barrage een wijnkluis op de juiste temperatuur en adviseert u met alle liefde over een bijpassende wijn bij uw gerecht!

FAQ items aan het laden...

ONLINE RESERVEREN VOOR LEUK LUNCHEN IN ROTTERDAM

Wilt u leuk lunchen in Rotterdam? Maak dan online een reservering. Wij staan al klaar met een glimlach. Via onze website kunt u een reservering maken. Bent u van plan om vanavond nog langs te komen? Bel dan naar ons restaurant om te controleren of er nog plek is. Le Barrage: 078-7400015.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15