Le Barrage Kerst 2019

Met Le Barrage kerst vieren? U bent van harte welkom! Op woensdag 25 december en donderdag 26 december nodigt Le Barrage u uit om heerlijk te komen dineren. Kerst vieren we gezellig samen. Geniet van en 4, 5 of 6-gangen diner onder het genot van een heerlijke wijn of bier. Dit jaar geen stress om het kerstdiner. U viert kerst bij Le Barrage Alblasserdam!

Kerst met familie, vrienden en kennissen

Heeft u altijd zelf het kerstdiner georganiseerd? Wij snappen dat het ontzettend veel geregel is. U moet rekening houden met de smaken van uw gasten, de boodschappen en de dranken. Dit jaar niet meer! Le Barrage neemt met genoegen het stokje van u over. Ga zitten en geniet. Onder het genot van live muziek en prachtige kerstversiering. Reserveer snel! Vol = vol.

Kerstmenu 2019

Wat kunt u verwachten tijdens het kerstdiner? Zoals eerder benoemd kunt u kiezen tussen een 4, 5 of 6-gangen diner. Van vlees tot vis tot veganistisch. Er zijn genoeg opties om uit te kiezen tijdens kerst. Denk bijvoorbeeld aan carpaccio als voorgerecht. MRIJ-biefstuk hoofd- en chocolade als dessert. Ziet u uzelf al zitten met uw geliefden? Reserveer hier een tafel.

Bij Le Barrage kerst vieren!

Wij zijn tijdens de kerstdagen vanaf 18:00 open voor het kerst diner. Reserveer hier uw tafel of bekijk het menu. U kunt voor uw bezoek doorgeven of u dieetwensen of allergieën heeft. Op deze manier kunnen wij rekening houden met uw wensen. Een fijne avond voor iedereen! Wij zien u graag met kerst!

Le Barrage Kerst