SUSHI MONDAY

Reserveer hier je diner tafel op maandag 6 september of maandag 4 oktober

Sinds 2 jaar hebben we sushi toegevoegd aan ons assortiment en met succes. Inmiddels zijn er vele ‘Le Barrage – Sushi- Fans’ ontstaan. Blij dat, hoe wij onze sushi het lekkerst vinden, ook bij onze gasten aanslaat. Aangezien we best recht hebben op wat extra vertier, voegen we de maandag gewoon toe aan het weekend. Anders is het toch maar een saaie dag. Daarom alle grote rollen van 8 stuks voor 14,50.

Bekijk hier onze sushi kaart. Uiteraard is verder de hele menukaart beschikbaar deze avond.

Reserveer hier snel een tafel want vol = vol

SUMMER CLUB

Reserveer hier je diner tafel op vrijdag 17 september 2021.

Jordy Ruz die we kennen van Tomorrow Land, Ex Beso Beach, La Plange Casanis laten we overvliegen vanuit Spanje om op deze vrijdag ons te voorzien van een top avond. Samen met onze resident DJ Freek-F. Geniet van een complete avond met onze heerlijke gerechten, goed wijnen en de gasvrijheid die u van ons gewend bent. Enjoy the end of the summer met onze Summer Club Le Barrage.

Op feestdagen zoals valentijn, pasen, moederdag, vaderdag en uiteraard de kerst (liever gezegd; de hele maand december) hebben we altijd extra gerechten, menu’s en arrangementen. We houden wel van een feestje dus pakken graag extra uit.

Op deze pagina zullen wij deze arrangementen communiceren zodra ze bekend zijn. Houd ook de social media in de gaten

Op deze pagina een aantal flyers en foto’s van afgelopen evenementen

LOBSTER MONDAY

Reserveer hier je diner tafel op zondag 26 september tussen 12:00 – 17:00

Vorig jaar was onze eerste editie van ‘Lobster Sunday’ een hele gezellige zondagmiddag waarbij flink genoten werd van sushi, kreeft, smaakmakers en natuurlijk een glaasje wijn. Na dit succes wilde we dat uiteraard gaan herhalen. Alleen er werd wat ‘roet’ in het eten gegooid (iets met open-dicht-open-dicht-afhaal-bezorging-mondkapjes en weer open-dicht-open-dicht) Maar goed, een jaar geen kreeft gegeten is een jaar niet geleefd… Dus we gaan weer voor zo’n gezellige middag met DE KREEFT als hoofdgast!

Reserveer hier snel een tafel want vol = vol

Le Barrage

KERST 2021

Heel voorzichtig kijken we vooruit… Met als hoop een gezonde, gezellige en smakelijke kerst. Dezelfde hoopvolle gasten boeken nu alvast hun tafel. Keep up the good spirit! Voor deze dagen (vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 december) presenteren wij ‘gewoon’ onze menukaart. Dus u mag zelf uw kerstdiner uitkiezen. Tegen die tijd kopen wij mooie producten in voor wat ‘Specials buiten de kaart om’ En mocht u graag een 3, 4 of 5 gangen diner wensen, geef dat de chef de vrije hand (vindt hij ook heel leuk 😉

In de december maand gezellig met collega’s een ‘eindejaars’ diner? Wij hebben onze private diner beschikbaar en kiezen we graag met u een mooi diner uit voor uw gasten. Bekijk hier de menu’s

Op deze pagina een aantal flyers en foto’s van afgelopen evenementen

Le Barrage | Lobster Sunday