KINDERDIJK VAREN

Kinderdijk varen en culinair genieten? Dat kan bij Le Barrage! Ontdek tijdens een vaartocht de Kinderdijk. Restaurant Le Barrage is gelegen aan rivier de Alblas. Wij beschikken over meerdere sloepen die aan ons terras liggen. Zo stapt u na het lunchen zo het water op. Tijdens de vaartocht ontdekt u de spots van de Kinderdijk. Geniet van de dorpjes, molens en Blekensgraaf.

Wilt u graag een vaartocht maken? Bel dan naar :+31787400015 

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

KINDERDIJK VAREN: KOSTEN

De kosten voor de vaarttocht rekenen wij per uur. Er is geen maximum tijd voor het huren van een sloep. De minimale afnamen voor het huren van een sloep is 1 uur. Le Barrage zorgt verder voor de benzine van de sloep.

De kosten bedragen:

  • 55 euro voor het eerste uur
  • 45 euro voor ieder daaropvolgend uur

U bent zelf de kapitein van de sloep en kunt dus helemaal zelf bepalen waar u heen vaart!

CULINAIR VAREN

Naast het huren van een sloep heeft u ook de mogelijkheid om te reserveren in combinatie met een heerlijke lunch of diner. Zo kunt u tijdens de vaarttocht genieten van het uitzicht en het eten! Naast de gerechten is het ook mogelijk om van onze smaakmaker kaart een aantal gerechten, samen met drankjes te bestellen voor aan boord.

Het meenemen van eigen consumptie is niet toegestaan. Met uitzondering op babyvoeding, snack voor de kinderen of dieetproducten.

FAQ items aan het laden...

RESERVEER VOOR EEN CULINAIRE VAARTOCHT

Lijkt het u leuk om een keer bij ons te komen eten? Maak dan online een reservering. Wij staan al klaar met een glimlach. Via onze website kunt u een reservering maken. Bent u van plan om vanavond nog langs te komen? Bel dan naar ons restaurant om te controleren of er nog plek is. Le Barrage: 078-7400015.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen