KINDERDIJK RESTAURANT

Op zoek naar een Kinderdijk restaurant? Dan bent u bij Le Barrage op de juiste plek. Restaurant Le Barrage is gevestigd in het nabij gelegen Alblasserdam en is vanaf Kinderdijk gemakkelijk te bereiken. U kunt bij ons terecht voor zowel een lunch, diner, borrel of een private dining experience. Meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

LE BARRAGE ONTVANGT U GRAAG IN ONS RESTAURANT

Le Barrage ontvangt u graag in ons restaurant. U kunt bij ons terecht voor een 2- of 3-gangen diner, of laat u heerlijk verrassen door meerdere kleine smaakmakers of een verrassingsmenu á la chef diner. Le Barrage heeft een uitgebreide wijnkaart en het personeel adviseert u graag over bijpassende wijnen bij u gerecht. Ook serveren wij  dagelijks koude, warme of een 3- gangen verrassing lunch vanaf 11.00 en kunt u in de avonduren terecht voor een gezellige borrel. In de zomer kunt u ook heerlijk plaatsnemen op ons terras. Bekijk de verschillende menukaarten

Bij Le Barrage kunt u ook terecht voor werkvergaderingen, dineren met een grootgezelschap of een borrel. U kunt kiezen voor een unieke ervaring op het water of toch liever voor een fijnere ruimte. Bij Le Barrage is het allebei mogelijk. Le Barrage biedt met het veelzijdige pand meerde mogelijkheden. Meer weten over de arrangementen en wat Le Barrage voor u kan betekenen? Neem direct contact met ons op.

FAQ items aan het laden...

RESERVEER DIRECT BIJ KINDERDIJK RESTAURANT

U bent altijd welkom om altijd spontaan langskomen in ons restaurant maar voor de zekerheid raden wij aan om een tafel te reserveren. Dit kan via onze reserveringssysteem maar dit is ook mogelijk om telefonisch te doen. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in ons restaurant en u de aandacht en service te bieden die u verdient.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15