Kerstdiner Alblasserdam 2019

Op zoek naar een restaurant voor Kerstdiner Alblasserdam? Kom tijdens de feestdagen gezellig langs bij Le Barrage! Speciaal voor de kerst bieden wij een arrangement aan met een kerstmenu. Het restaurant zal geheel versierd zijn om de kerstsfeer goed naar voren te laten komen. Snel reserveren! Vol = vol. Klik hier om een tafel te reserveren bij Le Barrage Alblasserdam.

Genieten van het kerstdiner

Bent u ook ieder jaar in de weer met het diner? Voor de hele familie koken. Leuk! Maar erg tijdrovend. Dit jaar kunt u lekker gaan zitten en genieten van het kerstdiner bij Le Barrage. Wij regelen het helemaal. Van top tot teen. Komt u ook gezellig aanschuiven met uw familie, vrienden en kennissen? U bent welkom op woensdag 25- en donderdag 26 december vanaf 18:00. Reserveer hier.

Wat staat er op het menu?

U kunt genieten van een 4, 5 of 6 gangen diner. De keuze ligt bij u. Tijdens het voorgerecht kunt u genieten van een kreeftsalade, pizza of carpaccio. Ook bij het hoofdgerecht is er genoeg keuze! Vlees of vis. Natuurlijk ook vegetarisch. Allergieën? Laat het ons weten. Ook hier houden wij graag rekening mee. Bij een kerstdiner hoort natuurlijk een passend dessert. Wat denkt u van een chocolade dessert? Heerlijk! Ook zijn wij de kinderen niet vergeten. Zij hebben hun eigen kerstmenu met keuze uit verschillende gerechtjes. Bekijk de menu’s hier.

Reserveren voor kerst 2019 | Kerstdiner Alblasserdam

Wees niet te laat en reserveer vandaag nog uw tafel! Klik hier. Wij hopen u te zien met kerst 2019!

Kerstdiner Alblasserdam