Kerst eten 2019

Plannen voor kerst eten 2019? Reserveer een tafel bij Le Barrage! Geniet samen met uw familie en/of vrienden van een speciaal kerstdiner. Geen zorgen meer om het maken en opdienen van het diner voor uw familie. Maak het uzelf gemakkelijk en kom langs bij ons om te eten. Klik hier om te reserveren. Doe het snel want vol=vol. Kerst viert u bij Le Barrage!

Wat staat er tijdens kerst op het menu?

Goed om te weten is dat wij tijdens kerst een arrangement aanbieden. U kunt niet van de reguliere kaart bestellen. Bij uw reservering kunt u aangeven of u een 4, 5 of 6 gangen diner wenst. Bij het 5 en 6 gangen diner worden 1 of 2 extra tussengerechten geserveerd. Geniet bijvoorbeeld van runderbouillon en truffel tagliatelle. Wist u ook dat wij een menu hebben voor de kinderen? Zij kunnen gezellig meekomen! Leuke en lekkere gerechten met een feestelijk dessert.

Wie zijn wij!

Le Barrage is een restaurant uit Alblasserdam. Ons personeel heeft ervaring van sterrenzaken tot de hotellerie. De combinatie van genieten en gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Vakmanschap en historie worden gecombineerd door ons prachtige pand. Het is een gemeentelijk monument dat in 1612 gebouwd is. Tijdens kerst wordt het restaurant omgetoverd in kerststijl! Reserveer nu uw tafel.

Reserveren | Kerst eten 2019

Geen gestress meer om te beslissen bij wie het kerstdiner is! Kom dineren bij Le Barrage. U kunt hier reserveren en de menukaart bekijken. Wij hopen u tijdens de feestdagen (en daarvoor) te verwelkomen!

Reserveren
Kerst eten 2019