GOEDE RESTAURANTS ROTTERDAM

Aan het zoeken naar goede restaurants Rotterdam? Bij Le Barrage zit u goed! Het restaurant bevind zich in Alblasserdam, vlakbij Rotterdam. Het is dé culinaire plek voor een heerlijke lunch of diner in Franse stijl. Kom culinair genieten en laat u verrassen. Wij serveren onze gerechten met een Le Barrage-twist. Dit betekend dat klassieke gerechten samenkomen met gerechten uit andere delen van van de wereld.

Goede restaurants Rotterdam
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Goede restaurants Rotterdam

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Goede restaurants Rotterdam

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Goede restaurants Rotterdam

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Goede restaurants Rotterdam

BEZOEKEN | GOEDE RESTAURANTS ROTTERDAM

Dankzij onze impressiepagina kunt u een kijkje nemen in onze bar, keuken en terras. Wist u dat wij naast onze huidige lunch- en dinermomenten ook een private dining aanbieden? Samen met uw collega’s of zakenpartners kunt u besloten vergaderen en dineren. Natuurlijk is deze ruimte ook geschikt voor ander groot gezelschap. Interesse in het huren van deze ruimte? Neem dan contact met ons op.

BUITEN KOKEN

Een nieuwe trend in Nederland is het buiten koken. Ook bij Le barrage, vlakbij Rotterdam, zijn wij hiervan op de hoogte. Samen met uw vrienden en kennissen kunt u genieten van onze twee arrangementen. U kunt kiezen tussen Ofyr- of het Big Green Egg-arrangement. Ofyr is een functioneel sculptuur die is ontworpen om op te koken. Het is praktischer en mooier dan een ‘normale’ barbecue en past goed bij de omgeving van Le Barrage. Samen met uw groep kunt u koken op de Ofyr. Daarnaast is er nog de Big Green Egg. Dit is een speciale grill waarbij de heerlijkste gerechten kunnen worden bereid.

FAQ items aan het laden...

CONTACT

Lijkt het u leuk om een keer bij ons te komen eten? Maak dan online een reservering. Wij staan al klaar met een glimlach. Via onze website kunt u een reservering maken. Bent u van plan om vanavond nog langs te komen? Bel dan naar ons restaurant om te controleren of er nog plek is. Le Barrage: 078-7400015.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15