ETEN OP BOOT

Wilt u graag een keer eten op boot? Reserveer dan een van de sloepen van Le Barrage! Tijdens deze culinaire vaartocht kunt u genieten van onze heerlijke gerechten. Van tevoren kunt u een keuze maken tussen de gerechten van welke u graag mee zou willen nemen tijdens de vaartocht. U kunt hierbij een keuze maken uit onze normale menukaart of van onze sushikaart. Geniet van het mooie uitzicht tijdens het varen en vaar langs de Kinderdijk, de Alblas en de Bleskensgraaf. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.

Mocht u een boot willen reserveren, dan kunt u dat hier doen.

Reserveren
ETEN OP BOOT
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Eten op boot
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Eten op boot
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Eten op boot
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Eten op boot
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

ETEN OP BOOT | RESERVEER ONZE CELEBRATION TABLE

Heeft u binnenkort iets te vieren? Zoals bijvoorbeeld een verjaardag, een babyshower of een ander feestelijk moment? Reserveer dan een celebration table bij ons! U krijgt hierbij de mogelijkheid om helium ballonnen aan de tafel toe te voegen. Voor de mogelijkheden van de helium ballonnen kunt u op onze website kijken. Uiteraard mag u na afloop de ballonnen mee naar huis nemen. U kunt makkelijk uw reservering voor de tafel maken door naar ons restaurant te bellen.

KOM CULINAIR BIJ ONS VERGADEREN

Zoekt u de perfecte vergaderruimte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden namelijk vergaderruimtes aan waarbij er een beamer en scherm aanwezig zijn. Ook krijg elk vergaderlid een Le Barrage pen, bloknoot en een flesje mineraal water. Zo weten wij zeker dat de vergadering goed kan beginnen!

FAQ items aan het laden...

MAAK EEN RESERVERING

Mocht u willen reserveren voor eten op boot, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen of ons contactformulier in te vullen. Ook voor het reserveren van de vergaderruimte kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen. Wij hopen u snel te verwelkomen bij Le Barrage!

Direct reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen