ETEN IN ALBLASSERDAM

Wil u vanavond eten in Alblasserdam, maar weet u nog niet waar? Kies voor Le Barrage! Gesitueerd aan de dam van Alblasserdam. Hier is het restaurant ook naar vernoemd. Het sfeervolle restaurant biedt plaats aan vele gasten. Met goed weer kunt u ook buiten plaatsnemen. Reserveer een tafel.

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

LUNCH EN DINER

Na een bezoek aan de molens van Kinderdijk kunt u wel een goede lunch gebruiken. Iedere dag zijn wij vanaf 11:00 geopend en verwelkomen wij u graag. Kies voor kroketten op brood, Tonijnsalade of zalm. Natuurlijk is er ook de keus tussen verschillende salades. Een uitgebreide lunch? De 3-gangen lunch van onze chef is dan een juiste keuze.

Het diner wordt ’s avonds geserveerd. In onze dinerkaart vindt u vlees, vis en andere vegetarische opties. Vraag naar de opties. Bij het diner hoort een goede wijn. U kunt bij Le Barrage de wijn per glas of fles kopen. De sommelier zal u meer vertellen over een passende wijn bij het gerecht dat u gekozen heeft. Bekijk de wijnkaart. 

ARRANGEMENTEN

Er zijn verschillende arrangementen waar u uit kunt kiezen in ons restaurant. Denk aan een grote groepen arrangement. Er wordt een menu samengesteld of bijvoorbeeld een walking dinner. Een zakelijk overleg? Neem plaats in onze Private Dining of Cigar Lounge. Een eigen toilet, beamer en scherm. Dankzij de lift zijn de ruimten voor iedereen beschikbaar. Geef uw wensen door! Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en denken graag mee.

FAQ items aan het laden...

TAFEL RESERVEREN BIJ LE BARRAGE

Dankzij ons online reserveringssysteem kunt u direct een tafel reserveren. Wilt u graag vanavond komen eten in Alblasserdam? Wij raden u aan om te informeren naar de beschikbaarheid. Dit doet u door te bellen naar 078 – 740 00 15 of mail info@lebarrage.nl. Wij zien u graag snel.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen