ETEN BESTELLEN PAPENDRECHT

Voor lekker eten bestellen Papendrecht bent u bij Le Barrage aan het juiste adres. Le Barrage is gelegen in Alblasserdam en serveert u gerechten uit de Franse keuken met een eigen Le Barrage twist. Ook bij u thuis! Hierbij moet u denken aan overheerlijke oesters, salade caprese, gebakken en hand gedoken coquille en nog veel meer lekkere gerechten. Klassiek aangevuld met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens.  Bekijk snel de menukaart op de website en bestel gemakkelijk online of neem telefonisch contact op via  078 – 740 00 15.

eten bestellen papendrecht
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Eten bestellen Papendrecht

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Eten bestellen Papendrecht

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Eten bestellen Papendrecht

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Eten bestellen Papendrecht

LE BARRAGE ALBLASSERDAM

U kunt bij Le Barrage gaan genieten van diner, lunch, borrel en nog veel meer. Onze keuken bestaat uit voornamelijk Franse klassieke gerechten die zijn aangevuld met culinaire hoogstandjes uit andere wereld keukens. Bent u benieuwd naar de gerechten die wij serveren, dan kunt u een kijkje nemen op de menukaart.

Naast de heerlijke gerechten, bieden wij ook een unieke selectie aan wijnen. Graag adviseren wij u welke wijnen passen bij de door u gekozen gerechten. Wanneer u benieuwd bent naar de wijnen kunt u ook een kijkje nemen op de wijnkaart.

Le Barrage hecht veel waarde aan de kwaliteit van onze producten voor de gerechten. Wij werken enkel samen met de beste leveranciers. Om de beleving van onze locatie te versterken werken wij zoveel mogelijk samen met lokale leveranciers.

FAQ items aan het laden...

BESTEL DIRECT

Twijfel niet langer en bestel gemakkelijk online. Mocht u vragen hebben over onze ingrediënten omtrent allergieën? Of heeft u speciale wensen. Geef ze dan aan ons door! Neem telefonisch contact met ons op via 078 - 740 00 15. Wij vertellen u graag meer. Via onderstaande knop kunt u direct bestellen!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15