ETEN ALBLASSERDAM

Bent u op zoek naar een locatie voor eten Alblasserdam? Le Barrage is het restaurant dat u zoekt! Waan uzelf in Franse sferen en verwen uzelf met de lekkerste gerechten. Deze culinaire Alblasserdamse hotspot is voor iedereen die houdt van Frans dineren. Vakmanschap is erg belangrijk en wij besteden dan ook veel zorg in het uitzoeken van onze producten. Op deze manier kunnen wij u een experience geven die u niet snel zal vergeten. Kom gezellig uit eten in Alblasserdam!

Eten Alblasserdam
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Eten Alblasserdam

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Eten Alblasserdam

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Eten Alblasserdam

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Eten Alblasserdam

MENU | ETEN ALBLASSERDAM

Ons menu bestaat uit verschillende, typisch Franse, gerechten. Niet alleen bent u bij ons welkom voor diner, maar ook voor de lunch. Onze lunchkaart kunt u bekijken op de website. Naast vleesgerechten serveren wij ook gerechten die volledig vegetarisch zijn. Neem bijvoorbeeld de ‘Le Barrage’ poké bowl die wij op verzoek in een vegetarisch jasje kunnen steken. Gaat u voor vis? Ook hier hebben wij genoeg keus. De huis gerookte zal of gegratineerde oesters. Voor ieder wat wils.

ARRANGEMENTEN

Voor lunch en diner bent u bij Le Barrage aan het juiste adres. Maar wist u dat we ook verschillende arrangementen aanbieden? Ons pand bevind zich aan het water. Om deze reden kunnen we een unieke ervaring op een boot aanbieden. U vaart langs de beroemde molens van Kinderdijk onder het genot van een heerlijk menu. Speciaal samengesteld door onze eigen chef.

FAQ items aan het laden...

CONTACT

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen. U kunt dit doen door ons contactformulier in te vullen. Ook kunt u mailen naar info@lebarrage.nl.

Goed om te weten is dat het parkeren erg gemakkelijk is. Le Barrage bevind zich op 2 minuten loopafstand van Cultureel Centrum Landvast. Zij beschikken over een grote parkeerplaats.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15