ETEN AFHALEN ALBLASSERDAM

Als u een restaurant zoekt voor lekker eten afhalen Alblasserdam, bestel dan bij Le Barrage. Bij ons kunt u genieten van een 2-of 3 gangen maaltijd of kiezen voor meerdere kleine smaakmakers. De menukaart wordt aangevuld door een uitgebreide selectie van wijnen. Onze medewerkers adviseren u graag bij de keuze voor het beste wijntje bij uw gerecht. Bestel gemakkelijk online en kies om uw betstelling af te halen of te laten bezorgen. U kunt uw bestelling ook telefonisch doorgeven via 078 – 740 00 15.

Direct Bestellen
Eten afhalen Alblasserdam
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

DE MENUKAART VAN LE BARRAGE

De menukaart beschikt over zowel vlees, vis, vegetarische, warme en koude gerechten. U heeft dus  een brede keuze uit verschillende menu’s. Zo hebben wij lunchgerechten, sushigerechten, vlees- en visgerechten, dessert, een English menu en een uitgebreide wijnkaart.  Laat u eens verrassen door een 3 gangen menu van onze chef, of kies voor meerdere kleine gerechten. Voor iedere gast staat er iets op onze kaart. Bij ons wordt iedere gast gewaardeerd en daarom wordt ieder gerecht met passie en liefde bereid. Zo kunt u ook thuis gaan genieten van de lekkerste gerechten.

Bij Le Barrage bereiden we al onze gerechte met passie! U kunt gaan genieten van verschillende gerechten uit de Franse keuken. Zo kunt u kiezen voor de Le Barrage specialiteiten. Ga bijvoorbeeld voor een visgerecht, vleesgerecht of een vegetarisch gerecht. Het kan voorkomen dat u geen idee heeft wat u kunt bestellen. Daar schiet ons personeel u graag te hulp. U kunt telefonisch bespreken welke gerechten er zijn en zo uw keuze maken. Daarbij kunnen wij u advies geven voor een passend wijntje bij uw gerecht.

FAQ items aan het laden...

ETEN AFHALEN ALBLASSERDAM | BESTEL

Als u online uw bestelling heeft geplaats bieden wij u de mogelijkheid tot het afhalen of laten bezorgen van uw bestelling. Wij staan voor puur vakmanschap en ontvangen u dan ook graag binnenkort in ons sfeervolle restaurant. Druk op onderstaande button om direct een betstelling te plaatsen!

Direct Bestellen

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen