ETEN AAN HET WATER

Wilt u gezellig eten aan het water? Dan bent u bij Le Barrage aan het juiste adres. Le Barrage te Alblasserdam ligt op de prachtige locatie aan de dam met uitzicht over rivier de Alblas. Voor een diner, borrel of private dining experience bent u van harte welkom in ons restaurant. Wij staan voor puur vakmanschap en oprecht vriendelijke service waardoor elk bezoek een unieke belevenis wordt.

Bent u direct al enthousiast en wilt u een tafel reserveren voor u en uw gezelschap? Wacht dan niet langer en reserveer direct via ons online reserveringssysteem op de website. Wij hopen u graag eens te bedienen in ons restaurant! Tot snel!

Terras aan het water

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

KLASSIEKE FRANSE KEUKEN MET EEN EIGEN TWIST

Le Barrage is een sfeervol restaurant die u de Franse keuken met liefde laat proeven. Ons menu bestaat uit de Franse keuken met onze eigen persoonlijke twist. Klassiek wordt de menukaart aangevuld met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens. Geniet van een 2- of 3- gangen maaltijd, of laat u verrassen door meerdere kleine smaakmakers.

Bent u benieuwd naar wat er op de menukaart staat? Laat het water u alvast in de mond lopen en bekijk onze menukaart. Naast onze kleine hapjes, adviseert ons personeel u graag over een bijpassend glas wijn. Onze passie en liefde voor wijn geven wij graag aan u over.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN VOOR ETEN AAN HET WATER

Reserveren kan telefonisch door te bellen naar 078 – 740 0015, hierdoor kunnen wij direct kijken of wij de reservering kunnen plaatsen.

Online kan er een reserveringsaanvraag gedaan worden via ons online reserveringssysteem. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk de reservering bevestigen of nemen contact op om de mogelijkheden door te spreken. Graag hopen wij u eens te zien in ons restaurant!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15