DINER OP BOOT

Bent u opzoek naar een diner op een boot? Kom dan eens een keer culinaire boottocht bij Le Barrage! U krijgt bij ons de mogelijkheid om een sloep te reserveren die u zelf mag besturen. U vertrekt vanaf ons restaurant aan de rivier en tijdens het varen komt u langs mooie plekken. Zo vaart u langs de Kinderdijk, de Alblas en de Bleskensgraaf. Om te voorkomen dat u honger krijgt tijdens het varen, kunt u gerechten kiezen uit onze menukaart. Deze worden meegegeven tijdens de tocht, zodat u op een mooie plek hiervan kan genieten. Het is niet toegestaan om eigen consumptie mee te nemen.

Wilt u een reservering maken voor de culinaire vaartocht? Neem dan contact met ons op.

Diner op boot
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

 ETEN OP HET WATER

Stap 1: Bel ons om de sloep te reserveren 078 – 740 00 15 (let op: alleen telefonisch te reserveren)

Stap 2: Kijk op onze menukaart en maak een selectie van onze smaakmakers (op de linker pagina). Ook onze sushi leent zich uitstekend voor een rondje op de Alblas. Wij adviseren u koude gerechten te selecteren, aangezien de warme hapjes te snel afkoelen aan boord. Mail uw bestelling naar: info@lebarrage.nl

Restaurant Le Barrage heeft een prachtige locatie aan recreatierivier de Alblas. Naast een groot terras beschikken we over meerdere sloepen voor diverse culinaire vaartochten. Zo kunt u met een gezelschap de pittoreske dorpjes Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van Kinderdijk vanaf het water ontdekken. U bent zelf de kapitein van de sloep en kunt zelf bepalen welke route u aflegt.

DE KOSTEN VOOR HET VAREN

  • € 55,- voor het eerste uur;
  • € 45,- euro voor ieder daaropvolgend uur;
  • Le Barrage zorgt voor de benzine van de sloep.

Maximaal 8 personen per sloep

FAQ items aan het laden...

 DINEREN OP BOOT | ANDERE ARRANGEMENTEN

Naast dat wij vaartochten aanbieden, kunt u ook bij ons komen BBQ’en! Na wat uitleg mag u zelf achter de BBQ gaan staan en alles zelf vers bereiden. Er worden allerlei mogelijkheden voor u op tafel gezet, waardoor u kunt genieten van de diversiteit. Het is niet alleen een hele leuke ervaring, maar u bootst ook een huiselijke sfeer na, doordat u zelf aan de slag gaat. Onze Big Green Egg arrangement is mogelijk vanaf 40 personen.

ONTDEK ONZE CELEBRATION TABLE

Is er binnenkort iemand jarig? Of heeft u de eer gekregen om een babyshower te organiseren? Vier het dan bij Le Barrage! Wij geven u de mogelijkheid om een celebration table te reserveren. Hierbij krijgt u de keuze om helium ballonnen bij de tafel te reserveren. De verschillende ballonnen die wij aanbieden zijn terug te vinden op de website. Natuurlijk mag u de ballonnen na afloop mee naar huis nemen als leuke herinnering.

MAAK EEN RESERVERING

Wilt u een reservering maken voor diner op een boot? Maak dan gemakkelijk uw reservering door te bellen of ons invulformulier in te vullen. Tot snel!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15