DAGJE VAREN ZUID HOLLAND

Wilt u een dagje varen Zuid Holland? Dan bent u bij Le Barrage aan het juiste adres. Naast dat wij een restaurant zijn, verhuren wij ook sloepen voor verschillende culinaire vaartochten.

Benieuwd naar de bootjes die we verhuren? Neem dan contact met ons op voor mee informatie. Onze medewerkers kunnen u hier alles over vertellen en helpen u graag verder.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

SLOEP HUREN IN COMBINATIE MET EEN LUNCH OF DINER

Tijdens de boottocht kunt u heerlijk genieten van een wijn en/of spijs arrangement op het water. Ook kunt u er voor kiezen om na de boottocht te genieten van een heerlijke lunch/diner op het terras.

Op onze menukaart staan gerechten uit de Franse keuken met onze eigen Le Barrage twist. Deze kaart wordt aangevuld met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens. Naast onze uitgebreide menukaart beschikken wij ook over een brede selectie aan wijnen die te vinden zijn op onze wijnkaart. Bekijk beide kaarten op onze website

VAARROUTE – LE BARRAGE

De vaarroute die u wilt varen kunt u geheel zelf bepalen. U kunt met hecht gezelschap langs de pittoreske dorpjes varen, zoals Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van Kinderdijk. U bent zelf de kapitein van de sloep.

De kosten voor het varen bedragen 55 euro voor het eerste uur en 45 euro voor ieder daaropvolgend uur. Le Barrage zorgt voor de benzine van de sloep.

FAQ items aan het laden...

CONTACT/MEER INFORMATIE - DAGJE VAREN ZUID HOLLAND

Lijkt het u leuk om een keer bij ons te komen eten? Maak dan online een reservering. Wij staan al klaar met een glimlach. Via onze website kunt u een reservering maken. Bent u van plan om vanavond nog langs te komen? Bel dan naar ons restaurant om te controleren of er nog plek is. Le Barrage: 078-7400015.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15