CULINAIR LUNCHEN

Wilt u graag culinair lunchen? Dat kan bij Le Barrage! Ons restaurant is een culinaire hotspot in Alblasserdam gelegen aan het water. We beschikken over een groot terras met uitzicht op de Alblas. Dankzij onze serre kunt u ook met minder weer genieten van het uitzicht. Restaurant Le Barrage is gelegen op een idyllische locatie met historie. Deze mooie locatie combineren wij met pure vakmanschap op het gebeid van horeca.

Wij heten u van harte welkom bij Le Barrage om u eens lekker te laten verwennen met een heerlijke lunch. Ons gastvrije personeel  bedient u graag. Het is onze missie om u optimaal te laten genieten van Le Barrage. Zo hopen wij dat u met een glimlach naar huis gaat om ons in het vervolg nog een keer te bezoeken. U kunt spontaan binnen wandelen, maar als u zeker wilt zijn van een plekje adviseren wij u om een reservering te maken.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

VAARTOCHT LANGS DE ALBLAS

Ons restaurant is gelegen op een prachtige locatie. Vanuit ons terras kijkt u zo uit op recreatierivier de Alblas. Naast ons grote terras, hebben wij nog iets moois. Namelijk sloepen! U kunt bij ons één of meerdere sloepen huren en zo de Alblas op varen. Zo kunt u genieten van een culinaire vaartocht. Ontdek samen met vrienden, familie of een geliefde het pittoreske Alblasserdam. Vaar langs Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van de Kinderdijk. Het allerleukste is dat u zelf kapitein mag zijn! Zo bepaalt u helemaal zelf welke route u gaat varen.

CULINAIR LUNCHEN DE MENUKAART

Bij Le Barrage vindt u verschillende lunchgerechten op de menukaart. Wij bieden verschillende specials aan. Denk hierbij aan biefstuk met brood, caesar salade of een black angus burger. Daarnaast kunt u ook hapjes bestellen. Extra leuk wanneer u met een groep komt. Wij hebben onder andere oesters, garnalen kroketjes en gamba’s op het menu staan.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN BIJ LE BARRAGE

Via ons reserveringssysteem kunt u gemakkelijk online een tafeltje reserveren. U kunt ook telefonisch een reservering plaatsen. Dat kan via: +31787400015

Tot ziens bij Le Barrage!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15