CULINAIR LUNCHEN

Wilt u culinair lunchen? Overweeg dan een bezoekje aan Le Barrage in Alblasserdam. Ons culinaire restaurant is gelegen aan de bekendste straat van Alblasserdam. Deze gezellige straat is gezien van genoeg parkeerplekken. Dit biedt u de mogelijkheid om voor de deur te parkeren. Ideaal wanneer het minder mooi weer is. Wilt u een reservering maken? Dat kan gemakkelijk door op de knop te klikken.

Alblasserdam sushi bestellen
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

ONZE CHEFS

Chefkok Maikel Terlouw heeft zijn sporen in de ‘sterren keukens’ Deze klassieke inslag is zeker terug te vinden in de keuken, maar de vrijheid van het keukenteam brengt ook internationale invloeden met zich mee. ‘We koken wat we zelf lekker vinden.’ aldus Maikel. ‘En een kok is verwend, dus we geven onze gasten alleen het beste!’

Dagelijks komen worden verse producten gebruikt om onze gasten te voorzien van de beste producten. Ook worden er seizoens gebonden producten besteld voor onze menu’s. In het menu geven de gasten ons de vrije hand.’ En dat is waar dit team van houdt, met al hun ervaring creatief aan de slag met de mooiste ingrediënten.

CULINAIR LUNCHEN

Onze menukaart staat vol met culinaire lunchgerechten. We bieden gerechten aan met vlees en vis, maar ook zijn er vegetarische gerechten te bestellen voor de lunch. Als u vragen heeft over onze gerechten kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Wilt u een gevoel krijgen bij de sfeer van Le Barrage? Volg ons dan om Instagram en krijg kijkjes achter de schermen.

FAQ items aan het laden...

CONTACT MET LE BARRAGE

Bent u enthousiast geworden over culinair lunchen en wilt u dit bij Le Barrage doen? Dan kunt gemakkelijk een tafel reserveren. Heeft u vragen of opmerkingen? Deze kunt u stellen via ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. We hopen u snel te zien!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15