CULINAIR ETEN BESTELLEN

Wilt u culinair eten bestellen? Kom dan eens langs bij Le Barrage! Ons restaurant is gevestigd in een van de bekendste straatjes van Alblasserdam. Le Barrage, wat vanuit het Frans “De Dam” betekent beschikt over een diverse menukaart. Zo kunt u bij ons terecht voor heerlijke sushi, oesters of andere diverse visgerechten. Maar wij serveren ook verschillende culinaire vleesgerechten of juist vegetarisch.

Wilt u een kijkje nemen op onze menukaart? Bekijk hem dan hier.

Culinair eten bestellen
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Culinair eten bestellen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Culinair eten bestellen

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Culinair eten bestellen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Culinair eten bestellen

CULINAIR ETEN BESTELLEN | HEERLIJK CULINAIR VAREN

Naast dat u kunt lunchen en dineren in ons restaurant, is het ook mogelijk om bij ons een sloep te huren. Le Barrage is gevestigd naast de recreatierivier de Alblas. Dit zorgt ervoor dat u tijdens de boottocht kunt genieten van een prachtig uitzicht. Voor tijdens de tocht kunt u ervoor kiezen om verschillende gerechten mee te nemen die te vinden zijn op onze menukaart. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor heerlijke sushi of neemt u toch liever een salade? Helaas is het niet mogelijk om eigen eten of drinken mee te nemen.

DE VERSCHILLENDE ARRANGEMENTEN VAN LE BARRAGE

Wist u dat u bij ons terecht kunt voor verschillende arrangementen? Naast culinair varen is het bij ons mogelijk om met grotere groepen bijvoorbeeld een private dining te reserveren. Hierbij krijgt u een eigen prive kamer. Hier kunt u rustig met uw grotere groep genieten van een heerlijke proeverij of vier gangen menu. Ook is het mogelijk om een ruimte bij ons te huren voor vergaderingen. Tijdens de vergadering kunt u gebruik maken van een scherm en een beamer. Als extra krijgt ieder vergader lid nog een flesje mineraal water, een Le Barrage bloknoot en pen. Hiermee is iedereen goed voorbereidt!

WERKEN BIJ LE BARRAGE

Lijkt het u leuk om bij ons te komen werken als bartender? Bekijk onze vacature dan hier.

FAQ items aan het laden...

NEEM CONTACT OP

Heeft u nog vragen over culinair eten bestellen? Of wilt u reserveren? Neem dan nu contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of bel naar +31(0)78 – 740 00 15. Tot snel bij Le Barrage!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15