Dichtbij Breda lunchen bij Le Barrage

Voor een heerlijke lunch in de buurt van Breda bent u bij Le Barrage op de juiste plek. U vindt ons restaurant in Alblasserdam met uitzicht op de Alblas. Onze lunchmenu’s zijn zorgvuldig samengesteld met verse ingrediënten. Van smaakvolle burgers, een Le Barrage wentelteefje tot aan culinaire warme gerechten, ons menu is ontworpen om aan diverse smaakvoorkeuren te voldoen. Geniet van uw lunch op ons sfeervolle terras direct aan het water of in ons restaurant met een warme en gezellige sfeer. Het interieur is modern en stijlvol, met comfortabele zitplaatsen.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

Breda lunch aan het water

Bij Le Barrage streven we ernaar om uw lunchervaring in speciaal te maken. Bekijk onze uitgebreide menukaart online en ontdek de diverse opties die we aanbieden. Ons vriendelijke personeel staat klaar om u te verwelkomen en u een gastronomische ervaring te geven. Uw smaakpapillen worden gegarandeerd verwend.

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

De Franse keuken met een eigen persoonlijke twist

Maak uw lunch in Breda memorabel en reserveer een tafel bij Le Barrage. Of u nu komt voor een zakelijke lunch, een informeel samenzijn of een romantische date, wij heten u van harte welkom. Neem contact met ons op of reserveer online voor een culinaire ervaring aan het water bij Le Barrage in Alblasserdam.

FAQ items aan het laden...

Dichtbij Breda lunchen? Reserveer nu bij Le Barrage

Wij heten u van harte welkom om langs te komen in ons restaurant! Komt u met een grotere groep? Dan raden wij u wel aan om vooraf online een reservering te maken. Wilt u liever telefonisch contact opnemen? Ook dat is mogelijk bij Le Barrage.

Heeft u eventuele andere vragen die u ons wilt stellen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15