BORRELEN DORDRECHT

Op zoek naar een locatie voor Borrelen Dordrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Le Barrage in Alblasserdam is een unieke locatie om op een onvergetelijke manier uw borrel te houden. De borrel zal plaatsvinden in het restaurant of de serre en aan de hand van onderling goed overleg zullen de afgenomen drankjes op basis van nacalculatie worden afgerekend. Hiermee probeert Le Barrage u te voorzien van het unieke borrelmoment. Kom langs bij Le Barrage.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

ARRANGEMENTEN

Le Barrage biedt naast het afhalen van sushi diverse arrangementen aan. Ontspannen met een hecht gezelschap tijdens een unieke ervaring op het water, of gaat u toch voor een besloten borrel of diner in onze fijne en authentieke ruimte op onze vliering? Voor iedere gelegenheid maakt u de juiste keuze. Breng daarom een bezoek aan ons en geniet van onze heerlijke gerechten. Uiteraard is er een uitgebreide menukaart waaruit u kunt kiezen. Deze bestaat o.a. uit vlees, vis en veganistische mogelijkheden. Voor ieder wat wils.

VERGADEREN

Buiten de eerdergenoemde arrangementen is het mogelijk om op onze locatie vergaderingen in te plannen. Bij deze vergaderingen proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen in de basics en zorgen wij voor een goede voorbereiding in de vorm van ons vergaderarrangement waarin wij zaalhuur, beamer & scherm, WIFI, mineraalwater en blocknotes met pennen hebben opgenomen. De ideale keuze voor het succesvol maken van jouw vergadering. Dit arrangement is uiteraard te combineren met lunch, diner of smaakmakers.

FAQ items aan het laden...

TAFEL RESERVEREN BIJ LE BARRAGE

Met behulp van ons online reserveringssysteem kunt u direct een tafel reserveren voor diner of lunch. Bij vragen over overige arrangementen raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar 078 – 740 00 15 of een mail te sturen naar info@lebarrage.nl. Wij zien er naar uit om u te mogen verwelkomen! Volgt u ons al op Facebook?

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15