BORRELBOX DORDRECHT

Wilt u graag een borrelbox in Dordrecht reserveren voor een heerlijk avondje? Neem dan eens een kijkje bij de mogelijkheden van Le Barrage! Ons restaurant biedt verschillende boxen aan. Zo hebben wij de dinerbox, borrelbox en de picknickbox. Wij leveren deze boxen door heel Nederland! De gerechten in onze box worden koud afgeleverd. Ook krijgt u instructies meegeleverd, om de gerechten op de juiste manier te serveren. Zo maakt u er een heerlijk culinaire avond van!

Mocht u een borrelbox willen bestellen, dan kunt u dat hier doen.

Borrelbox Dordrecht
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

BORRELBOX DORDRECHT | BEKIJK ONZE ARRANGEMENTEN

Het is bij ons mogelijk om te komen dineren met grotere groepen vanaf 10 personen. Wij beiden hierbij speciaal aangepaste menukaarten aan. Natuurlijk kan er van tevoren besproken worden waar uw voorkeur naar uitgaat. Mochten er allergieën of speciale dieetwensen voorkomen, dan kan hier rekening mee worden gehouden. Deze kunnen tijdens de reservering worden doorgegeven.

KOM HEERLIJK CULINAIR VAREN

Naast dat u kunt eten is ons gezellige restaurant, kunt u ook kiezen voor een vaararrangement. Hierbij krijgt u de mogelijkheid om zelf een boot te besturen en te genieten van het mooie uitzicht op het water. U kunt varen langs de Kinderdijk, de Alblas en Bleskensgraaf. Tijdens de vaartocht kunt u genieten van onze heerlijke gerechten. U kunt gerechten kiezen van onze menukaart, maar u kunt ook voor onze sushigerechten kiezen. De gerechten kunt u van tevoren uitzoeken. Het is tijdens onze boottocht niet toegestaan om zelf eten mee te nemen.

FAQ items aan het laden...

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen over de borrelbox in Dordrecht?  Of wilt u bepaalde allergieën doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wilt u een boot reserveren voor de culinaire vaartocht? Dan kunt u dat hier doen. Wij hopen u snel te zien bij Le Barrage!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15