BOOTJE HUREN OUD-ALBLAS

Wilt u graag een bootje huren Oud-Alblas? Bekijk dan eens de mogelijkheden die Le Barrage aanbiedt! Le Barrage is namelijk niet alleen een restaurant waar u kunt genieten van heerlijk culinaire gerechten, maar beschikt ook over bootverhuur. Geniet van heerlijk culinaire gerechten tijdens een unieke bootvaart!

Als u de mogelijkheden van deze culinaire boottocht wilt bespreken, dan kunt u contact met ons opnemen.

BOOTJE HUREN KINDERDIJK
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

BOOTJE HUREN OUD-ALBLAS | LE BARRAGE

Ontdek onze culinaire vaartocht met heerlijke gerechten van Le Barrage. De gerechten die u mee wilt nemen tijdens de vaart, kunt u zelf uitzoeken vanuit onze menukaart. Ook kunt u ervoor kiezen om een sushiproeverij mee te nemen. Tijdens de vaartocht kunt u genieten van het mooie uitzicht. Vaar langs de molens van de Kinderdijk, de dorpjes van Oud-Alblas en de Bleskensgraaf. Omdat u zelf de kapitein bent, kunt u met uw gezelschap zelf beslissen waar u heen gaat. Het is niet toegestaan om tijdens de vaartocht gebruik te maken van eigen consumptie.

MAAK KENNIS MET ONZE CELEBRATION TABLE

Heeft u binnenkort een gelegenheid om iets te vieren? Reserveer dan onze celebration table! Hierbij bieden wij de mogelijkheid om de tafel geheel naar wens te laten versieren. Denk hierbij aan heliumballonnen in verschillende thema’s of dessert vuurwerk! Deze tafel is ook leuk voor bijvoorbeeld een babyshower. Om te zien wat wij voor uw gelegenheid kunnen betekenen, kunt u het best even contact opnemen.

FAQ items aan het laden...

MAAK EEN RESERVERING

Mocht u graag ons bootje huren Oud-Alblas, dan kunt u contact opnemen om een reservering te maken. Hier kunt u onze contactgegevens vinden. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Le Barrage!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15