BIJZONDER UITETEN ZUID HOLLAND

Wilt u samen met u gezelschap bijzonder uiteten Zuid Holland? Dan bent u bij Le Barrage aan het juiste adres. Ons restaurant Le Barrage, wat in de Franse taal ‘de Dam’ betekent, ligt aan de gelijk genaamde bekendste straat van Alblasserdam. Le Barrage ligt op een prachtige locatie waar de straatnaam ook zijn echte functie bekleedt, namelijk het scheiden van getijrivier de Noord en de kleine rivier de Alblas.

U bent bij ons altijd van harte welkom om spontaan langs te komen, maar wij raden aan om eerst te reserveren. U kunt online reserveren via ons reserveringssysteem op de website.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

EXTRA FACILITEITEN – LE BARRAGE

Naast ons restaurant en terras heeft Le Barrage ook een aantal sloepen ter beschikking. Tijdens een culinaire boottocht kunt u met een gezelschap onder het genot van een wijn en/of spijsarrangement genieten van de dorpjes in de omgeving. U kunt zelf de tocht bepalen door Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van de Kinderdijk. Voor private dining beschikt Le Barrage over een vlier in het historische pand. Deze ruimte is te reserveren voor werkoverleg, besloten borrel of een diner voor grotere gezelschappen. Deze ruimte beschikt over een lift en is voor iedereen toegankelijk.

FAQ items aan het laden...

CONTACT | BIJZONDER UITETEN ZUID HOLLAND

Bent u benieuwd naar de parkeergelegenheid of heeft u andere vragen? U kunt ons bereiken via de contactpagina. Wij hopen u zo snel mogelijk te mogen ontvangen!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15