BIJZONDER UIT ETEN ZUID HOLLAND

Bijzonder uit eten Zuid Holland? Kom dineren bij Le Barrage in Ablasserdam. Voor iedere gelegenheid de juiste keuze. Kom genieten van onze heerlijke gerechten. Natuurlijk is er een uitgebreide menukaart waaruit u kunt kiezen. Vlees, vis en veganistisch. Genoeg mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie of bekijk onze website.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

PRACHTIGE LOCATIE

Le Barrage bevindt zich op de dam in Alblasserdam. Hierbij heeft u prachtig uitzicht over de rivier de Alblas. Ook kunt u in de zomermaanden sloepen huren. Goed om te benoemen is dat u zelfs een arrangement kunt boeken waarbij u tijdens het varen geniet van een samengestelde maaltijd! Ons terras bevindt zich ook aan het water. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel! Heeft u de molens van Kinderdijk bezocht? Kom daarna lunchen bij ons. Onder het genot van een glas wijn of kop koffie.

BIJZONDER UIT ETEN ZUID HOLLAND

Bij Le Barrage houden we van lekker koken met dagverse producten. Onze specialiteit ligt bij de Franse keuken. Hier brengen wij een twist aan die kenmerkend is voor ons restaurant. Benieuwd? Reserveer een tafel. Le Barrage houdt van binnen én buiten koken! In de zomermaanden bereiden wij graag vlees, vis en groente op de Big Green Egg of de OFYR. Op onze website kunt u meer lezen over deze 2 producten.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN BIJ LE BARRAGE

U wilt bijzonder uit eten Zuid Holland, maar weet nog niet waar. Nu wel! Le Barrage verwelkomt u graag. Reserveer online een tafel. Ook kunt u contact opnemen door te bellen naar 078 – 740 00 15 of mail voor andere vragen info@lebarrage.nl. Zien wij u snel?

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15