BIJZONDER UIT ETEN ROTTERDAM

Bijzonder uit eten Rotterdam? Kom dineren bij Le Barrage in Alblasserdam. Een unieke ervaring vol hoogtepunten. Le Barrage bevindt zich aan de dam. Aan de rivier de Alblas. Wij heten u van harte welkom voor lunch en het diner. Een tafel reserveren? Dit kunt u online regelen. Reserveer nu direct uw tafel. Vanavond aanschuiven? Bel 078 – 740 0015.

Bijzonder uit eten Rotterdam
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Bijzonder uit eten Rotterdam

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Bijzonder uit eten Rotterdam

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Bijzonder uit eten Rotterdam

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Bijzonder uit eten Rotterdam

BOOT HUREN

Het terras van Le Barrage is speciaal ingericht om te genieten van het water. Er zijn vele plekken waar u in de lente, zomer en zelfs in de wintertijden kunt genieten van een zonnetje. Goed om te benoemen is dat u bij Le Barrage naast uit eten ook een boot kunt huren. Dit kan zelfs in combinatie met een lunch of diner afspraak. Eerst heerlijk varen en vervolgens eten. U betaalt €55 voor het eerste uur en €45 voor de opvolgende uren voor de boot.

IMPRESSIE

Onze zaak is speciaal ingericht om u een bijzonder gevoel mee te geven tijdens de lunch of het diner. Het gebruik van grove meubelen, houtaccenten en verlichting speelt allemaal een rol. Ook onze bar is met glas een uniek stuk. Wilt u een impressie van het restaurant vlakbij Rotterdam voordat u ons een bezoek brengt? Bekijk de foto’s op onze website.

FAQ items aan het laden...

CONTACT | BIJZONDER UIT ETEN ROTTERDAM

Bent u geïnteresseerd in een avondje uit bij Le Barrage? U bent de gehele week welkom. Maandag tot en met donderdag van 11:00-00:00. Vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 02:00 en zondag 11:00 tot 00:00. Heeft u andere vragen? Bel 078 – 740 0015 of mail info@lebarrage.nl
Vergeet ons niet te volgen op Facebook. Zo blijft u op de hoogte van al het nieuws rondom Le Barrage.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15