BIJZONDER LUNCHEN ZUID HOLLAND

Wilt u bijzonder lunchen Zuid Holland? Dan is Le Barrage het juiste restaurant voor u. Bij ons kunt u heerlijk relaxed lunchen aan het water. Hoe bijzonder is dat? Ook beschikt Le Barrage over een serre met de sfeer van buiten, dus zelfs met slecht weer kunt u het gevoel ervaren dat u buiten zit.

U bent bij ons altijd van harte welkom om spontaan langs te komen, maar wij raden aan om eerst te reserveren. U kunt online reserveren via ons reserveringssysteem op de website.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

ONS MENU – LE BARRAGE

Bij Le Barrage is het niet alleen mogelijk om te lunchen. U kunt ook terecht voor een borrel of diner. Met trots presenteren wij u onze menukaart. Onze gerechten komen uit de Franse keuken met een eigen, persoonlijke twist. Ook hebben wij culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens.

Laat u verrassen door meerdere kleine smaakmakers. Wilt u liever een 2- of 3-gangen maaltijd? Bij Le Barrage is alles mogelijk.

Naast het heerlijke eten heeft Le Barrage een wijnkluis op de juiste tempratuur en adviseert u met alle liefde over een bijpassende wijn bij uw gerecht. Bekijk onze wijnkaart.

PRIVATE DINING

Voor een besloten borrel, diner met groter gezelschap of een werkoverleg is Le Barrage een bijzondere locatie. Le Barrage biedt met een historisch pand en haar ligging aan het water verschillende mogelijkheden om memorabele momenten te creëren.

De Private dining beschikt over een beamer, scherm en toegang tot eigen toiletten. Ook zorgt een lift ervoor dat de ruimte voor iedere persoon beschikbaar is.

Wilt u de Private Dining afhuren? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

FAQ items aan het laden...

INFORMATIE - BIJZONDER LUNCHEN ZUID HOLLAND

Bent u benieuwd naar de parkeergelegenheid of heeft u andere vragen? U kunt ons bereiken via de contactpagina. Wij hopen u zo snel mogelijk te mogen ontvangen.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15