ALBLASSERDAM RESTAURANT

In Alblasserdam restaurant gezocht? Bezoek dan dit pittoreske dorpje en kom culinair eten bij Le Barrage! Ons fijne restaurant kijkt uit over het water bij de Dam in Alblasserdam. Onze naam is dan ook geïnspireerd op deze locatie. Le Barrage betekent namelijk de dam. Tijdens uw bezoek aan Le Barrage kunt u voornamelijk genieten van de Franse keuken. Maar onze gerechten hebben ook invloeden van andere wereldkeukens. Zo kunt u ook culinair genieten van onze sushi. Wij streven ernaar om uw bezoek aan ons zo perfect mogelijk te maken. We hopen u dan ook weer terug te zien bij Le Barrage.

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

LUNCH

Ons restaurant is gelegen tussen verschillende bezienswaardigheden, waaronder de molens aan de Kinderdijk. Een dagje uit naar Alblasserdam raden wij zeer aan. Vervolgens kunt u aanschuiven bij Le Barrage voor een heerlijke lunch. Vanaf 11:00 uur bent u van harte welkom in ons restaurant. Ga tijdens de lunch bijvoorbeeld voor roerei met gerookte zalm, biefstuk met brood of de tuna sashimi salade. Heeft u zin in een uitgebreide lunch? Ga dan voor de 3-gangen lunch á la chef.

DINER

Schuif ’s avonds lekker aan voor het diner. Wanneer u komt dineren bij Le Barrage heeft u de keuze uit een breed menu. Denk hierbij aan vis, vlees en vegetarisch. Onze obers geven u graag advies over onze gerechten. Wij hebben een passie voor wijn en die delen wij maar al te graag met u. Onze sommelier kunt u adviseren voor een geschikt wijntje dat past bij uw gerecht. Benieuwd naar ons wijnaanbod? Bekijk de wijnkaart!

BORREL

In de middag of avond kunt u bij ons terecht voor een borrel. Onze drankkaart bestaat uit bubbels, aperitief, champagne, wijnen, bieren, Gin Tonics, cocktails en warme dranken met likeur. Ga bijvoorbeeld voor een Bombay Sapphire, Bombay Sapphire of Irish coffee.

FAQ items aan het laden...

ALBLASSERDAM RESTAURANT | ONLINE RESERVEREN

Lijkt het u leuk om een keer bij ons te komen eten? Maak dan online een reservering. Wij staan al klaar met een glimlach. Via onze website kunt u een reservering maken. Bent u van plan om vanavond nog langs te komen? Bel dan naar ons restaurant om te controleren of er nog plek is. Le Barrage: 078-7400015.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen