RESTAURANT SPECIAAL

Heeft u zin om te dineren in een restaurant speciaal? Dan bent u bij Le Barrage op de juiste plek! Wij zorgen er namelijk voor dat elke lunch of gelegenheid een speciale gelegenheid wordt. Met onze authentieke uitstraling en vestiging langs het water zorgen wij ervoor dat u een heerlijke ervaring ervaart. Doordat wij een uitgebreide menukaart hebben is er voor iedereen wat. Zo kunt u genieten van onze heerlijke sushi, onze malse vleesgerechten of juist van een geheel vegetarisch gerecht. Heeft u bepaalde voedingswensen, allergieën of intoleranties? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen, zodat onze chefs hiermee rekening kunnen houden.

Heeft u vragen over onze menukaart? Neem dan contact met ons op.

Alblasserdam sushi bestellen
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

RESTAURANT SPECIAAL | GENIET VAN HET MOMENT

Omdat wij willen dat elk bezoek aan ons restaurant een geniet moment wordt, bieden wij verschillende arrangementen aan. Naast ons “normaal” dineren, is het mogelijk om ook een private diner te organiseren. Tijdens de private diner krijgt u de mogelijkheid om met uw eigen groep te dineren in onze prachtige prive ruimte. Ook is het mogelijk om deze ruimte af te huren voor vergaderingen. Tijdens de vergadering krijgt u een scherm en beamer tot uw beschikking. Als extra service zorgen wij ervoor dat ieder vergader lid een flesje mineraalwater, een Le Barrage bloknoot en pen krijgt. Wilt u graag een vergaderzaal of private diner reserveren? Neem dan een kijkje op onze arrangementenpagina voor de mogelijkheden.

CULINAIR VAREN

Wist u dat wij naast de private diner of vergaderzalen ook nog sloepen tot onze beschikking hebben? Hiermee wordt het mogelijk om een heerlijk rondje te varen met de lekkere gerechten van Le Barrage! Het is helaas niet toegestaan om tijdens de boottocht zelf eten en drinken mee te nemen.

FAQ items aan het laden...

NEEM CONTACT OP

Bent u benieuwd naar restaurant speciaal? Of wilt u reserveren? U kunt altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15