LUXE UIT ETEN ROTTERDAM

Wilt u luxe uit eten Rotterdam? Dan bent u bij Le Barrage aan het juiste adres. Le Barrage biedt met een historisch veelzijdig pand en haar ligging aan het water diverse mogelijkheden om memorabele momenten te creëren.

Ga voor een luxe avond naar Le Barrage! Reserveren kan via ons online reserveringssysteem op de website. Wilt u liever telefonisch reserveren? Ook dat is mogelijk! Bel ons op 078-7400015. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij hopen u snel te zien in ons restaurant!

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

ONZE MENUKAART – LUXE UIT ETEN ROTTERDAM

U kunt bij Le Barrage terecht voor borrel, lunch en/of diner. De menukaart beschikt over zowel vlees, vis, vegetarische, warme en koude gerechten. Laat u eens verrassen door een 3 gangen menu van onze chef, of kies voor meerdere kleine gerechten. Voor iedere gast staat er iets op onze kaart. Bij ons wordt iedere gast gewaardeerd en met goede aandacht en service bediend.

FAQ items aan het laden...

MEER INFORMATIE OVER LE BARRAGE

Ons restaurant Le Barrage, wat in de Franse taal ‘de Dam’ betekent, ligt aan de gelijk genaamde bekendste straat van Alblasserdam. Le Barrage ligt op een prachtige locatie waar de straatnaam ook zijn echte functie bekleedt, namelijk het scheiden van getijrivier de Noord en de kleine rivier de Alblas. Met de komst van ons restaurant willen we de idyllische locatie met historie combineren met de pure vakmanschap van nu op het gebied van horeca.

Bent u benieuwd hoe wij dit combineren? Reserveer dan snel een tafel via ons online reserveringssysteem op de website en ervaar het zelf! Wij hopen u graag te zien in ons restaurant.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15