DORDRECHT UITETEN

Een avondje vrij en lekker in Dordrecht uit eten? Vlakbij Dordrecht vindt u Le Barrage, een restaurant dat gespecialiseerd is in de Franse keuken met een twist. Met passie en liefde voor koken serveren wij u graag de mooiste gerechten. Er is veel keuze binnen onze menu kaart. Vis, vlees en vega. Reserveer nu een tafel bij Le Barrage in Alblasserdam.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

CULINAIR GENIETEN

Een sfeervolle ervaring met uw vrienden, familie of kennissen. U kunt reserveren met 2 of meer personen. Komt u ons een bezoek brengen met een grote groep? Voor grote gezelschappen vanaf 10 personen biedt Le Barrage verschillende menu’s aan. Op deze manier kunnen wij u verzekeren dat wij u goed kunnen bedienen. Wilt u aanpassingen in de gerechten? Dit is mogelijk. Bespreek dit tijdens uw reservering. In de zomermaanden nodigen wij u graag uit om te genieten van gerechten bereid op de Big Green Egg of OFYR.

PRIVATE DINING

Voor een werkoverleg of diner met groot gezelschap kunt u terecht bij Le Barrage. Een prachtige locatie aan de dam van Alblasserdam. In ons pand hebben wij de perfecte ruimte om memorabele momenten te creëren. Kies voor de Cigar Lounge of Private Dining room. Goed om te benoemen is dat de Private Dining room voorzien is van een beamer, scherm en zelfs eigen toilet.

FAQ items aan het laden...

TAFEL RESERVEREN

Wanneer brengt u een bezoek aan ons restaurant? Kom langs! U kunt direct online een reservering maken dankzij ons online reserveringssysteem. Voor vragen rondom openingstijden en allergieën kunt u het beste bellen naar 078 – 740 0015 of mail info@lebarrage.nl. Tot snel!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15