BIJZONDERE RESTAURANTS ROTTERDAM

Bent u op zoek naar bijzondere restaurants Rotterdam? Kies dan voor Le Barrage!  Het Le Barrage team heet u van harte welkom in het restaurant. Restaurant Le Barrage ligt vlakbij Alblasserwaard en de locatie is makkelijk met de auto te bereiken. In de buurt zijn verschillende geschikte parkeergelegenheden. Kijk op onze contactpagina voor verdere informatie over ons restaurant, parkeergelegenheid en de contactgegevens.

Wilt u direct al een tafel reserveren? Dat kan! Reserveer u tafel via ons online reserveringssysteem op de website en ga voor een onvergetelijk dagje uit!

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

WAT STAAT ER OP DE MENUKAART?

U bent bij ons van harte welkom voor een diner, borrel of private dining experience. Onze keuken bestaat uit voornamelijk Franse klassieke gerechten die zijn aangevuld met culinaire hoogstandjes uit andere wereld keukens. Bent u benieuwd naar de gerechten die wij serveren, dan kunt u een kijkje nemen op de menukaart.

Naast de heerlijke gerechten, bieden wij ook een unieke selectie aan wijnen. Graag adviseren wij u welke wijnen passen bij de door u gekozen gerechten. Wanneer u benieuwd bent naar de wijnen kunt u ook een kijkje nemen op de wijnkaart.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN BIJZONDERE RESTAURANTS ROTTERDAM

Reserveren kan telefonisch door te bellen naar 078 – 740 0015, hierdoor kunnen wij direct kijken of wij de reservering kunnen plaatsen.

Online kan er een reserveringsaanvraag gedaan worden via ons online reserveringssysteem. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk de reservering bevestigen of nemen contact op om de mogelijkheden door te spreken. Graag hopen wij u eens te zien in ons restaurant!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15