Lekker Drechtsteden

Dat we in de Drechtsteden lekker culinair aan de weg timmeren, kunnen we niet onder onze gedekte tafels en stoelen steken. Daarom een huzarenstukje op zaterdag 23 november 2019.

Voor 1 keer verschijnen zij, gezamenlijk ten tonele.
Wij presenteren u: Ad Janssen, Bellevue Groothoofd Culinair, Dordrecht. Arjan Kuipers, restaurant de Ertepeller, Papendrecht en Marcel Hayes, restaurant Le Barrage, Alblasserdam. Allemaal chefs die zich bij de 500 beste keukens van Nederland mogen scharen volgens het blad ‘Lekker’.
Daarnaast hebben deze mannen hun sporen verdient in media, gidsen en ‘gewoon’ omdat ze goed kunnen koken. Ad Jansen die sinds 2012 in de Drechtsteden is gevestigd met Bellevue Groothoofd Hotel Culinair verheugd zich op deze avond. ‘We kunnen allemaal wel een potje koken, met mannen als Marcel en Arjan wordt dit echt een feestje. Marcel Hayens: ‘Niks is zo mooi als gelijkgestemde chef-koks in een tent stoppen met kroonluchters, tafellinnen, en een paar pannen. Nou, dat wordt dus vuurwerk.’ Arjan Kuipers: ‘Onze liefde voor eerlijke, duurzame en biologische producten schept een band. We zijn trots op elkaar. We willen een avond de sterren van de hemel koken, en 300 gasten een topavond bezorgen.

Na reserveren ontvangt u, binnen 48 uur, een betaallink en reserveringsnummer per mail.

U kunt niet meer reserveren. Er zijn alleen nog kaarten aan de deur verkrijgbaar!