Reserveer uw terras tafel

Het team van Chefkok Maikel Terlouw verzorgd samen met de bedieningsbrigade voor een culinaire avond tijdens deze unieke avond aan ons geliefde riviertje de Alblas tijdens Concert op de Alblas.

Concert op de Alblas | 14 september

Aanmelden | Concert op de Alblas 14 september

Naam(Vereist)

Jou Inhoud Komt Hier

Concert op de Alblas
zaterdag 14 september | 18:00

Spectaculair Concert op de Alblas: Een Muzikale Beleving op een Drijvend Podium in Alblasserdam

Stichting Concert op de Alblas presenteert met trots de tweede editie van het spectaculaire evenement “Concert op de Alblas”. Na het succesvolle debuut in 2018, zal op vrijdag 13 september en zaterdag 14 september 2024 opnieuw een indrukwekkende line-up van artiesten optreden vanaf een groot drijvend podium, gelegen op de schilderachtige rivier de Alblas. Het concert begint om 18:00 uur en de toegang is op zaterdag geheel gratis!

Line-up:
Emma Heesters: De populaire zangeres, bekend van haar hits en covers, zal het publiek betoveren met haar krachtige stem en charismatische optreden.

Excelsior Papendrecht met Chris Grem: Dit orkest, met meer dan 125 leden, zal met begeleiding van de getalenteerde Chris Grem, zorgen voor een muzikaal spektakel met hun veelzijdige repertoire.

The Originals: Deze band staat garant voor een dynamische en onvergetelijke show met hun energieke muziek en aanstekelijke optredens. Zij spelen alles op verzoek, maar dan ook echt alles!

Details:
Datum: Zaterdag 14 september
Tijd: 18:00 uur
Locatie: Drijvend podium op de Alblas, Alblasserdam (ter hoogte van de Dam)
Toegang: Gratis

Wij nodigen iedereen van harte uit om deze bijzondere avond met ons te vieren. Kom genieten van geweldige livemuziek, een fantastische sfeer en de unieke setting van een drijvend podium op de Alblas. Mis het niet!

Jou Inhoud Komt Hier

Menu diner
zaterdag 14 september | 18:00

Chefkok Maikel heeft voor zaterdag 14 september een prachtig menu samengesteld. Begin de avond met oesters en champagne. Deel en geniet van onze heerlijke voorgerechten, inclusief sushi. Voor het hoofdgerecht biedt Maikel een selectie van voortreffelijke gerechten aan, gevolgd door een verleidelijk dessert. Elke gang kan perfect worden aangevuld met een van onze zorgvuldig geselecteerde wijnen.

Maikel Terlouw – Chefkok
Line up

Emma Heesters

Emma Heesters

Deze prachtige zangeres met engelen stem mogen we met trots toevoegen aan de line up van Concert op de Alblas!

Na de successen van Emma in het programma ‘Beste Zangers’ wil iedereen in Nederland samenwerken met Emma. Haar loep zuivere sound met enorm bereik maakte haar voorheen bekender in het buitenland. Haar Youtube-kanaal waarop zij Engelse hits covert, maakt ze haar fanbase met de dag groter. Haar populairste cover is ‘Hanya Rindu’ met 13 miljoen views.
De dj-act ‘Kris Kross Amsterdam’ benadert Emma samen met Tino Martin om de studio in te duiken en een ‘mega-hit’ te gaan maken. Ze brengen samen het nummer ‘Loop niet weg’ uit wat inderdaad een ‘mega-hit’ wordt.

Excelsior & Chris Grem

Dit prachtige orkest met meer dan 125 leden floreert al meer dan een eeuw en zal zorgen voor een spectaculaire perfomance tijdens Concert op de Alblas samen met Chris Grem.

Chris heeft in diverse bands en theatergroepen gespeeld en mocht de grote podia van Nederland (zoals Ahoy, HMH, Pinkpop, Lowlands, Carré en vrijwel alle grote en kleine theaters) beklimmen. Zo tourde hij o.a. met Fay Lovsky, Carolien Borgers en Charlie Dée en begeleidde hij de meest uiteenlopende artiesten zoals o.a. Def Rhymes, Lois Lane, Frans Bauer en Frederique Spigt.

The Originals

The Originals

Wat wil jij horen? Vraag het aan bij The Originals en ze spelen het direct. Want The Originals spelen alles, op verzoek. Maar dan ook echt álles. Op verzoek! Al meer dan tien jaar lang verovert de kleurrijkste feestband van het land met hun onovertroffen show het publiek. Van AC/DC en Chef’Special tot Avicii en Andrea Bocelli…of Pippi Langkous, The Originals zetten jouw verzoekje blindelings voor je in.

Vier jaar lang waren The Originals de huisband van De Coen & Sander Show op Radio 538, ze tourden met rocklegende Barry Hay en eerder al met Waylon. Ook op plekken als De Vrienden van Amstel Live, Paaspop, de KNVB Oranje Fanzones, Strandfestival ZAND, 538Live XXL, het Gouden Radioring Gala en in het theater bewijzen The Originals keer op keer hun naam als de meest muzikale en interactieve live-act.