Reserveer uw terras tafel

Het team van Chefkok Maikel Terlouw verzorgd samen met de bedieningsbrigade voor een culinaire avond tijdens deze unieke avond aan ons geliefde riviertje de Alblas tijdens Concert op de Alblas.

Vrijdag 13 september | Concert op de Alblas

Vrijdag 13 september | Concert op de Alblas

Naam(Vereist)

Jou Inhoud Komt Hier

Concert op de Alblas
vrijdag 13 september | 18:00

Spectaculair Concert op de Alblas: Een Muzikale Beleving op een Drijvend Podium in Alblasserdam

Stichting Concert op de Alblas presenteert met trots de tweede editie van het spectaculaire evenement “Concert op de Alblas”. Na het succesvolle debuut in 2018, zal op vrijdag 13 september en zaterdag 14 september 2024 opnieuw een indrukwekkende line-up van artiesten optreden vanaf een groot drijvend podium, gelegen op de schilderachtige rivier de Alblas. Het concert begint om 18:00 uur.

Dit unieke evenement wordt mogelijk gemaakt door Stichting Concert op de Alblas. Kooyman Eigen Huis is de hoofdsponsor van dit evenement is. Dankzij hun genereuze steun kunnen we een evenement aanbieden dat de gemeenschap samenbrengt en geniet van livemuziek in een prachtige omgeving.

Details
Datum: vrijdag 13 september
Tijd: 18:00 uur
Locatie: Drijvend podium op de Alblas, Alblasserdam (ter hoogte van de Dam)
Toegang: 10 euro VELD tickets, 20 euro LE BARRAGE ticket

Wij nodigen iedereen van harte uit om deze bijzondere avond met ons te vieren. Kom genieten van geweldige livemuziek, een fantastische sfeer en de unieke setting van een drijvend podium op de Alblas. Mis het niet!