Summer Club Le Barrage

Vrijdag 9 september

Line up:

Freek-F | Jordi Ruz | Mr.Belt&Wezol

Diner (incl entree tickets)

Aankomst tussen 18:00 – 20:00

Wil je vooraf dineren dan heb je automatisch toegang tot de Summerclub, stel zelf je diner samen vanaf onze a la carte kaart en zet je tafel gezellig voor met smaakmakers, sushi en al onze andere gerechten. Onze sommeliers voorzien je graag van wijn suggesties om de avond compleet te maken.

Aanmelden diner tafel (incl entree ticket) € 20,-

Entree tickets (zonder diner tafel)

Aankomst vanaf 20:00

Begeef je op de dansvloer samen met onze DJ-Line up en maak je keuze uit onze cocktails, champagne en wijnen voor een compleet zomergevoel. Aankomst vanaf 20:00 is een richtlijn, je mag natuurlijk ook al vanaf 18:00 binnenkomen. 

Aanmelden Entree ticket (zonder diner tafel) € 20,-

Freek-F

Resident DJ van de Willaerts Group. Deze man heeft al heel wat draai uren erop zitten voor ons. Zo stond hij in het verleden al met o.a. Gregor Salto, La Fuente en Roog op onze podia. Ook de mannen op deze avond zijn geen onbekende voor hem. Onlangs vloog hij nog naar Marbella om daar het vaste honk van Jordi Ruz te betreden. En deelde het podium met Mr.Belt & Wezol op Friends on Friday. Give it up for Freek!

Jordi Ruz

All the way from Spain hebben we onze vriend weer laten overvliegen. En wie kan er als geen ander zorgen voor een zomergevoel op onze Summer Club? Jordi Ruz natuurlijk. Wie Jordi op instagram volgt ziet die heerlijke beelden aan het strand van een dansende mensenmassa en de altijd energieke getalenteerde Spaanse God achter de knoppen. Stilstaan met hem aan het roer is niet te doen! Let’s get ready for some Spanish vibes.

Mr. Belt&Wezol

Misschien nog niet van gehoord, maar vanaf deze avond gaan ze nooit meer van de harde schijf. Wellicht is de festival ganger ze al tegengekomen op Mysteryland en Tomorrowland. Deze jongens ‘gaan als een malle’. Ze combineren klassiekers met een heerlijke 2022 beat. Met een liefde voor samples zijn zij een dansbaar spektakel. Check hun op youtube waar ze draaien op de meest leuke plekken.