VAREN NAAR DE KINDERDIJK

Varen naar de Kinderdijk en op zoek naar een culinaire pitstop? Vaar dan langs restaurant Le Barrage! Ons restaurant ligt op een prachtige locatie aan de dam met uitzicht over rivier de Alblas. Voor een heerlijke lunch of diner na het varen bent u van harte welkom. Aan ons terras hebben wij een steiger voor boten. Zo kunt even aan wal stappen voor een lekker hapje en een borrel.

Wilt u verzekerd zijn van een plekje op ons terras of in het restaurant? Maak dan een reservering.

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

VAREN NAAR DE KINDERDIJK: VAAR LANGS BIJ LE BARRAGE!

Le Barrage staat in het Frans voor: de Dam. Deze naam ligt gelijk aan de bekendste stad van Alblasserdam. Ons terras heeft een prachtig uitzicht op rivier de Alblas. Het restaurant zelf heeft een rijke geschiedenis Waardhuis van Waterschap De Nederwaard. Het gebouw is een icoon in Alblasserdam en heeft ook het bombardement van de Duitsers in 1940, met enige kleerscheuren, overleefd.

Wij hebben de iconische locatie met pure vakmanschap op het gebied van horeca gecombineerd om een geweldig concept neer te zetten: Le Barrage.

MENU

Le Barrage hecht veel waarde aan de kwaliteit van onze producten voor de gerechten. Wij werken enkel samen met de beste leveranciers. Om de beleving van onze locatie te versterken werken wij zoveel mogelijk samen met lokale leveranciers.

U heeft bij Le Barrage een brede keuze uit verschillende menu’s. Zo hebben wij lunchgerechten, sushigerechten, vlees- en visgerechten, dessert, een English menu en een uitgebreide wijnkaart.

FAQ items aan het laden...

PITSTOP BIJ LE BARRAGE

Wij hebben een passie voor eten en drinken en dat delen wij graag met u. Geniet bij ons van de Franse keuken, met invloeden van andere wereldkeukens. Laat het ons weten wanneer u langs vaart bij Le Barrage. Dan houden we een plekje voor u vrij. U kunt online reserveren of bellen naar:+31787400015

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen