VAREN BIJ KINDERDIJK

Wilt u varen bij de Kinderdijk? Dan bent u bij Le Barrage aan het juiste vaaradres. Le Barrage is een culinair restaurant gelegen aan de Dam in Alblasserdam. Hier is onze naam op geïnspireerd. Le Barrage staat in het Frans voor de dam. Omdat wij zijn gelegen aan de Dam heeft u de mogelijkheid om een sloep te huren voor een vaartocht langs de Kinderdijk. Tijdens het varen kunt u genieten van de Kinderdijk en culinair genieten van ons restaurant. Onze sloepen zijn aan het terras gelegen. Zo stapt u na een lunch zo het water op. Na het huren van de sloep, kunt u gezellig aanschuiven voor het diner of een borrel!

Benieuwd naar onze sloepen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

VAARTOCHT LE BARRAGE

Uw vaartocht met familie en/of vrienden begint bij Le Barrage. Geniet samen van het prachtige uitzicht onder het genot van een heerlijk wijntje. Vaar langs de molens van de Kinderdijk, de pittoreske dorpjes van Alblasserdam en van Bleskensgraaf.

Altijd al kapitein willen zijn? Le Barrage maakt dit mogelijk! De sloep die u huurt, mag u zelf besturen. Zo kunt u zelf bepalen waar u heen vaart. De kosten voor de benzine zijn volledige rekening voor Le Barrage.

De kosten bedragen:

  • 55 euro voor het eerste uur
  • 45 euro voor ieder daaropvolgend uur

CULINAIR VAREN

Naast het huren van de sloep heeft u ook de mogelijkheid om tijdens de vaartocht te genieten van een culinaire lunch of diner. U kunt van te voren aangeven wat u graag wilt meenemen tijdens het varen. Het team van Le Barrage zorgt ervoor dat alles klaarstaat voor vertrek. Naast de menukaart heeft u ook de mogelijkheid om een aantal hapjes en drankjes samen te stellen voor de vaartocht.

FAQ items aan het laden...

VAREN BIJ DE KINDERDIJK | RESERVEREN

Restaurant Le Barrage is gevestigd in het nabij gelegen Alblasserdam. Vanuit Ridderkerk kunt u ons restaurant gemakkelijk bereiken. Meer informatie over de locatie van ons restaurant en parkeergelegenheden kunt u vinden op onze contactpagina.

Wanneer u bij La Barrage wilt komen dineren heten wij u van harte welkom! Wij raden u altijd aan om van te voren een reservering te maken. Dit kunt u telefonisch doen maar ook direct via de website. Wij ontvangen u graag in het sfeervolle restaurant.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen