UIT ETEN IN ALBLASSERDAM

Wilt u uit eten in Alblasserdam? Le Barrage is een restaurant gelegen in de bekendste en gezelligste straat van Alblasserdam. Vanuit de gehele Drechtsteden is ons restaurant gemakkelijk aan te rijden en met genoeg parkeerplekken voor de deur, kunt u altijd uw auto parkeren. Onze gastheren en gastvrouwen verwelkomen u graag. Wilt u zeker zijn van een tafel? Dan kunt u gemakkelijk reserveren.

Reserveren
Alblasserdam sushi bestellen
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

ONS RESTAURANT

We hebben veel tijd gestoken in de sfeer van ons restaurant. De belichten, het meubilair en talloze andere factoren zijn zorgvuldig uitgedacht om de perfecte ambiance te creëren. Maar ook op ons terras kunt u die sfeer proeven. Ons terras is overdekt en daarom al geschikt in het voorjaar. Wilt u een idee krijgen van de sfeer bij Le Barrage? Volg ons dan op Instagram.

UIT ETEN IN ALBLASSERDAM

Op onze menukaart vindt u een goede balans tussen gerechten met vis, vlees en vegetarisch. Wat u ook kiest, onze chefs weten met hun ervaring en passie een verbluffend gerecht voor u te bereiden. Le Barrage gebruikt enkel verse ingrediënten en dat proeft u terug. Ook heeft u de mogelijkheid om verse sushi te bestellen. U kunt losse rollen bestellen naar uw smaak, maar we bieden ook verschillende plateau’s in verschillende prijsklassen. Ook onze sushi wordt volledig vers voor u bereid.

FAQ items aan het laden...

CONTACT MET LE BARRAGE

Bent u enthousiast geworden over uit eten in Alblasserdam en wilt u een reservering maken? Dat kunt u gemakkelijk zelf doen. Wilt u bepaalde wensen overleggen of heeft u vragen over bijvoorbeeld allergieën. U kunt gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons opnemen en gebruik maken van ons contactformulier. We hopen u snel een culinair feestje voor te schotelen.

Direct reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen