TERRAS IN ROTTERDAM

Bent u op zoek naar een leuk, gezellig terras in Rotterdam? Dan bent u bij Le Barrage aan het juiste adres! Le Barrage ligt gelegen in een historische pand aan de kleine rivier de Alblas. Het is een sfeervol restaurant en beschikt over een heerlijk terras. Bovendien hebben wij ook een serre, waardoor u ook bij slecht weer het gevoel heeft dat u buiten zit.

Bent u enthousiast geworden over ons restaurant en zou u graag eens willen langs komen in ons restaurant? U bent van harte welkom! Wij adviseren u wel om van tevoren te reserveren via ons reserveringssysteem op de website. Le Barrage is ook telefonisch bereikbaar via 078 – 740 00 15. Het team van Le Barrage hoopt u snel te mogen ontvangen op deze bijzondere locatie.

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

BEKIJK DE MENUKAART VAN LE BARRAGE

De menukaart van Le Barrage is gebaseerd op de klassieke Franse keuken met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens. Wij proberen aan elk gerecht een moderne twist te geven. U kunt bij ons terecht voor een 2- of 3 gangen maaltijd, maar ook kunt u genieten van meerdere kleine smaakmakers.

Bent u benieuwd welke wijn het beste bij uw gerecht past? Onze medewerkers adviseren u hier graag over. Ook kunt u natuurlijk zelf een keuze maken tussen alle wijnen van onze wijnkaart.

FAQ items aan het laden...

RESERVEER EEN TERRAS IN ROTTERDAM!

U bent ten alle tijden van harte welkom in ons restaurant. Ondanks dat u altijd bij ons binnen kunt komen lopen adviseren wij om via ons reserveringssysteem een reservering te maken. Als u liever een telefonische reservering maakt is dit ook mogelijk. Wij zijn te bereiken via 078 – 740 00 15. Voor verdere informatie kunt u kijken op onze contactpagina.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen