SUSHI ETEN ALBLASSERDAM

Sushi eten Alblasserdam? U kunt onze verse sushi en sashimi afhalen en hier thuis van  genieten. U kunt elke dag vanaf 18:00 uur bij ons langskomen. Op zaterdag en zondag zelfs vanaf 12:00 uur. Uw bestelling wordt voor u klaargemaakt terwijl u wacht. Verse en smakelijke sushi met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Neem contact op voor meer informatie.

Direct Reserveren
Sushi eten Alblasserdam
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Sushi eten Alblasserdam
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Sushi eten Alblasserdam
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Sushi eten Alblasserdam
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

ARRANGEMENTEN

Le Barrage biedt naast het afhalen van sushi uiteenlopende arrangementen aan. Ontspannen met een hecht gezelschap tijdens een unieke ervaring op het water, of kiest u voor een besloten borrel of diner in onze fijne ruimte? Voor iedere gelegenheid de juist keuze. Kom langs en geniet van onze heerlijke gerechten. Uiteraard is er een uitgebreide menukaart waaruit u kunt kiezen. Vlees, vis en veganistisch. Er is voldoende keuze voor een ieder.

CULINAIR VAREN

Restaurant Le Barrage is in het bezit van een prachtige locatie aan recreatierivier de Alblas.
Naast het grote terras beschikken we over meerdere sloepen voor het organiseren van diverse culinaire vaartochten. Zo kunt u met een gezelschap de pittoreske dorpjes Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van Kinderdijk vanaf het water ontdekken. U bent de kapitein van de sloep en bepaalt daarmee zelf welke route u aflegt. Het Culinair varen is te reserveren in combinatie met een lunch of diner. Daarbij bieden wij de mogelijkheid om van onze spraakmakende kaart een aantal gerechten met drankjes te bestellen, zodat deze aan bood genuttigd kunnen worden. Wij adviseren u echter wel eerder aanwezig te zijn om de gerechtjes en drank voorafgaand te bestellen zodat u op de afgesproken vaartijd kunt vertrekken. Lees meer over culinair varen.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN BIJ LE BARRAGE | SUSHI ETEN ALBLASSERDAM

U wilt Sushi eten Alblasserdam, maar weet nog niet bij welk restaurant u het wilt afhalen. Nu wel! Le Barrage verwelkomt u graag. Kom langs en maak mee hoe uw bestelling a la minute voor u wordt klaar gemaakt, terwijl u wacht. U kunt contact opnemen door te bellen naar 078 – 740 00 15 of mail voor andere vragen naar info@lebarrage.nl. Tot snel! Vergeet niet onze Facebookpagina te bekijken.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen